ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Μ. Ουζουνίδης: Περίμενα περισσότερο κόσμο...

* Η ΑΕΛ έχει εξαιρετική ποιότητα παικτών

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 22:02
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ συνομιλεί με τον συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ συνομιλεί με τον συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα

Του Σωτ. ΚέλλαΟ προπονητής του ΠΑΟ Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε προχθές στη Λάρισα με την οποία τον συνδέει το γεγονός ότι είναι ο τεχνικός που έβγαλε για τελευταία φορά την ΑΕΛ στην Ευρώπη και τερμάτισε στο πρωτάθλημα στην καλύτερη θέση από τότε που κατέκτησε η λαρισινή ομάδα τον τίτλο της πρωταθλήτριας την αγωνιστική περίοδο 1987-88.


Ο Εβρίτης προπονητής που φημίζεται για τον κλειστό του χαρακτήρα και τη φειδώ των δηλώσεών του δέχθηκε να μιλήσει στην «Ελευθερία» για θέματα που αφορούν την ΑΕΛ και τον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟ 0-1.
Το πρώτο που τόνισε ήταν ότι περίμενε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αλλά ίσως ο άστατος καιρός ήταν μια αιτία που δεν έφερε ικανοποιητική προσέλευση. Σχετικά με τον αγώνα τόνισε ότι ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟ αλλά πρόσθεσε ότι μελέτησε πολύ τον αγώνα γιατί επί ημερών Φυντάνη η ΑΕΛ πήγε αρκετά καλά και γνώριζε ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν κέρδισαν στη Λάρισα.
Εγκωμίασε την ποιότητα των παικτών της λαρισινής ομάδας λέγοντας ότι η ΑΕΛ δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει και αν εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα θα τερματίσει πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Σχετικά με την υποδοχή που είχαν στον ίδιο οι φίλαθλοι είπε ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα στη Λάρισα γιατί ο κόσμος εκτιμάει την προσπάθεια που είχε κάνει ως προπονητής της ΑΕΛ ενώ έχει φίλους με τους οποίους συνομιλεί αλλά ποτέ δεν το δημοσιοποιεί.
Τέλος για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή είπε ότι ο κόσμος της ΑΕΛ είναι πολύ απαιτητικός γιατί αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τίτλους και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Γνωρίζει και ο ίδιος το απαιτητικό κοινό της ΑΕΛ αλλά σίγουρα καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να είναι μόνιμα πρωταγωνίστρια.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πριν τον αγώνα είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Βασίλη Ρέντζα και τον Θωμά Ναζλίδη με τους οποίους συνεργάσθηκε σε Εργοτέλη και Πλατανιά Χανίων αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass