ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ:

«Να μην ξαναπέσει στην παγίδα των σκουπιδιών του διαδικτύου»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 21:22

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε θέση για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με τα σχόλια του προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη, με φιλάθλους στο Facebook.


Το δημοσίευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο συνοδεύεται και από μία αποκαλυπτική φωτογραφία, ανέφερε: «Με πεζοδρομιακές εκφράσεις αντιμετώπισε ο Ηλίας Φυντάνης τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ΑΕΛ στο διαδίκτυο. Τα πάντα άρχισαν όταν γκρουπ στο Facebook αναδημοσίευσε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες ο Έλληνας τεχνικός υποστήριζε το… αυτονόητο: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνεται με της ΑΕΛ».
Φίλοι των «βυσσινί» απαξίωσαν σε σχόλιά τους το έργο του, χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του και τότε εμφανίστηκε στον σχολιασμό ο χρήστης «Ilias Findanis» ο οποίος άρχισε να καταφέρεται εναντίον τους με σχόλια που παραπέμπουν σε διαλόγους ιταμού επιπέδου όπως «βλαχαντερό», «βλάξ», «Γίδι». Τα σχόλια απευθύνονταν σε διάφορους χρήστες και έχουν δημοσιευτεί τα ξημερώματα της Τρίτης, δηλαδή μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΛ από τη Θεσσαλονίκη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ επέλεξε να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας που λειτούργησε ανθρώπινα όπως αναγράφει η ανακοίνωση και τον καλεί να «μην ξαναπέσει στην παγίδα των σκουπιδιών του διαδικτύου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πληροφορηθήκαμε άρθρο του εργαζόμενου στο ΑΠΕ δημοσιογράφου Γιώργου Μανταίου, ο οποίος επί ιδιοκτησίας Πηλαδάκη εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και αρχικά μας δημιούργησε έκπληξη πώς ένας εργαζόμενος του ΑΠΕ χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΕ για ένα θέμα που αφορά τους γνωστούς ανώνυμους υβριστές του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη για μια ανθρώπινη, χαρακτηριστική για τον ίδιο, αντίδρασή του σε τόσες χυδαίες και εξυβριστικές επιθέσεις εναντίον του.
Το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος πρώην έμμισθος εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ορκισμένος οπαδός της ΑΕΚ και βεβαίως στενοχωρήθηκε πάρα πολύ για το ατυχές αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα μεταξύ μας, που μπορεί και να στερήσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, αλλά μάθαμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί και μέλος όλης αυτής της παρέας των εμμίσθων υπαλλήλων επί εποχής Πηλαδάκη, που περνάνε μαύρες μέρες με τα όσα έχει καταφέρει η ποδοσφαιρική μας ομάδα στην τρέχουσα σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τα σχέδια και τα πανό πάνε χαμένα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα τον προπονητή, που μαζί με τους παίκτες μας ανέστησαν και το μόνο το οποίο έχουμε να συστήσουμε στο μέλος της οικογενείας μας πλέον Ηλία Φυντάνη είναι να μην πέφτει στην παγίδα που του στήνουν οι επαγγελματίες άθλιοι ανώνυμοι (επίσημα τουλάχιστον, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι), των σκουπιδιών του διαδικτύου.
Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι γνωρίζουμε πλέον, ότι μετά από οποιοδήποτε άτυχο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, αναμενόμενο ή όχι, τα γνωστά σκουλήκια που δεν τολμούν να γράψουν ούτε το μικρό τους όνομα βγαίνουν από το καβούκι τους και δείχνουν τη χαρά τους.
Ευτυχώς για αυτούς που χάσαμε, γιατί πώς αλλιώς θα ξεπεραστεί η πίκρα των όσων συμβαίνουν στο αθλητικό σπίτι τους (πρώτοι μονίμως από το τέλος, απλήρωτοι, άστεγοι και αν δεις και ποιοι είναι από πάνω είσαι για το ψυχιατρείο).
Και ένα μήνυμα στον κ. Μανταίο: Δεν αποπροσανατολιζόμαστε και την ώρα που πρέπει και στον αγώνα που πρέπει θα είμαστε πανέτοιμοι».

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Απάντηση έδωσε χθες ο βράδυ το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπου μεταξύ άλλων τονίζει: «Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας θα πρέπει να επιλέγει πιο προσεκτικά τους συνεργάτες του. Ήδη έχει απολογηθεί μία φορά σε δημοσιογράφο της Λάρισας διότι «του μετέφεραν λανθασμένα» το περιεχόμενο ενός δημοσιεύματος. Πιστεύουμε ότι κάτι αντίστοιχο θα πράξει και τώρα, αν κάνει τον κόπο να διαβάσει το ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο παραθέτει αυστηρά και μόνο τα γεγονότα αφού πρώτα απευθύνθηκε ως όφειλε επισήμως στην ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να λάβει απάντηση. Το γνωρίζει αυτό ο κ. Κούγιας ή (πάλι) του το μετέφεραν λανθασμένα; Γνωρίζει ο κ. Κούγιας τα ρατσιστικά σχόλια ή δεν του τα μετέφεραν οι συνεργάτες του; Για τον συντάκτη της ανακοίνωσης, θα επιληφθούν τα αρμόδια δημοσιογραφικά όργανα. Τους τελευταίους μήνες έχουν στοχοποιηθεί τουλάχιστον τέσσερις επαγγελματίες δημοσιογράφοι που κατά σύμπτωση είναι όλοι «εχθροί της ΑΕΛ» ή «έμμισθοι υπάλληλοι» και υπηρέτες σκοτεινών συμφερόντων».

ΔΕΧΘΗΚΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Υβριστικά και απειλητικά μηνύματα δέχτηκε ο Ηλίας Φυντάνης, άλλα στο facebook, άλλα στο κινητό του τηλέφωνο -όπως υποστήριξε ο ίδιος- στο Sport24.
«Μόλις γυρίσαμε στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη, μετά τις 02.00 την Τρίτη, άρχισαν να βρίζουν χυδαία. Μάνες, σπίτια, όλα είναι γραμμένα. Έβριζαν γιατί έχασε η ομάδα. Ξέρετε από ποιον χάσαμε; Από ομάδα που έχει μπάτζετ 31.500.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο ΠΑΟΚ. Το πιο ακριβό ρόστερ. Το δικό μας ρόστερ είναι σκάρτο 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο κάνει ο Βιεϊρίνια, κάνει όλη η ΑΕΛ. Δεν σκέφτονται ότι η ομάδα πήγε στους τέσσερις του Κυπέλλου, ότι έχουμε 22 βαθμούς και έχουμε σωθεί από τον πρώτο γύρο. Έψαχναν την ευκαιρία να κάνει ήττα η ΑΕΛ για να βρίσουν εμένα.
Η ομάδα πέρυσι αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα Β’ Εθνικής, τα Τρίκαλα. Εφέτος είναι εκτός ο Ολυμπιακός! Μπορούν να το καταλάβουν; Κάποιος με αποκάλεσε δημόσια π… γιε. Από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία. Είναι δέκα άτομα και γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Κακό κάνουν στην ΑΕΛ και όχι σε εμένα. Να σταματήσουν να βρίζουν. Πήρα την ομάδα με 2 βαθμούς και τώρα έχει 22. Ο στόχος δεν αλλάζει, να τερματίσουμε από την 5η έως τη 10η θέση. Να μην ξανασχοληθούν μαζί μου. Δεν θέλω να προβώ σε μηνύσεις, δεν είναι αυτό το ποιόν μου. Είμαι προπονητής και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Το έργο είναι όλο στημένο για να εμποδίσουν την τρελή πορεία που κάνει η ΑΕΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass