ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ή πώληση ή στον Δήμο!

* «Θα περιμένω τις απαντήσεις μέχρι τις 15 Ιουλίου»

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2015 10:41

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Τελεσίδικη είναι η απόφαση του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα να πωληθεί η ομάδα και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές ενώ μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει το τίμημα που ζητάει (βέβαια η ομάδα μπορεί να παραχωρηθεί μόνο με ιδιωτικό συμφωνητικό καθώς πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από τη μέρα που συστήθηκε η νέα ΠΑΕ).

Πάντως χθες μιλήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε αν είναι τελεσίδικη η απόφασή του. Η απάντηση... «Ναι είναι τελεσίδικη, δεν μπορεί να βρίζει κανένας τη μάνα μου, να υπάρχουν διαρκώς πανό και να βρίζουν πάντα τους προέδρους της ΑΕΛ που βάζουν τα χρήματά τους. Πείτε μου υπάρχει κανένας πρόεδρος που να μην εξυβρίσθηκε στην ΑΕΛ; Από τους νεότερους μέχρι τους παλαιότερους. Μέχρι και τον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια έβρισαν και έγραφαν στο σπίτι του συνθήματα όπως πληροφορήθηκα... Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό...».

* Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής λόγω της οικονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας που υπάρχει τι θα κάνετε;

«Αν δεν βρεθεί αγοραστής θα δώσω τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων για να αναλάβει και εκείνος τις ευθύνες του. Είναι ξεκάθαρη η απόφασή μου. Σήμερα (σ.σ. χθες) το 80% παικτών έχουν εξοφληθεί και μένει ένα υπόλοιπο που θα δοθεί τις επόμενες μέρες.

* Δηλαδή αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν υπάρχει καμία συνάντηση με τον τεχνικό κ. Σούλη Παπαδόπουλο..

«Όχι εγώ δεν ανακοίνωσα τίποτα. Πώς να υπάρχει συνάντηση. Θα περιμένω μέχρι 10-15 Ιουλίου και στη συνέχεια αν δεν βρεθεί αγοραστής η ομάδα θα πάει στον Δήμο. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο» .

***

Μετά και τις νέες δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα όλα δείχνουν ότι θα «παγώσουν» αυτή τη στιγμή στην ομάδα και ειδικότερα αν δεν βρεθεί αγοραστής ίσως η ομάδα γίνει δημοτική εφόσον το θελήσει η Δημοτική Αρχή και κάνει πράξη τα λεγόμενά του ο κ. Πλεξίδας. Το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό»...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass