ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...»

• Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν Μόρας και Ντέλετιτς

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2018 22:00

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι ο αυριανός αντίπαλος της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και ο στόχος της λαρισινής ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν πάρει αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Τα λόγια του τεχνικού Ηλία Φυντάνη χθες στους παίκτες του ήταν χαρακτηριστικά: «Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος βάσει βαθμολογίας στην έδρα της και θα προσπαθήσουμε να έχουμε αντιστάσεις. Δεν πρέπει να φοβηθούμε τίποτα αλλά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν διαφήμιση για την ομάδα. Αν κερδίσουμε θα μιλάνε όλοι για μας ενώ αν χάσουμε δεν θα πει κανείς τίποτα».

Πάντως με το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώνεται ο κύκλος των δύσκολων αγώνων των «βυσσινί» και από δω και πέρα αρχίζει ένα καλό πρόγραμμα όπου η βαθμολογική συγκομιδή μπορεί να φέρει την ομάδα αρκετά ψηλά. Σίγουρα η πεντάδα έχει απομακρυνθεί ως στόχος αλλά όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ακόμα και η 10η θέση θεωρήθηκε επιτυχία.

Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης που έγινε υπό συνεχή βροχή ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη και στην οποία υπάρχει ένα νέο πρόσωπο, ο Βαγγέλης Μόρας, και μια συμμετοχή έκπληξη, ο Μίλος Ντέλετιτς, που δεν έχει αποθεραπευτεί αλλά αυτό γίνεται για συγκεκριμένο σκοπό μια και ο εγκλιματισμός του παίκτη θα πρέπει να έρθει ομαλά.

Από δω και πέρα ακολουθούν παιχνίδια που η ΑΕΛ θέλει βαθμούς στο πρωτάθλημα και πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Σχετικά με την ενδεκάδα δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές αν και κάποιες θέσεις θα παιχθούν μέχρι λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα ο Μασούρας δεξιά, δίδυμο στα σέντερ μπακ με επιφύλαξη θα είναι ο Ζίζιτς με τον Γιοβάνοβιτς και αριστερά θα αγωνισθεί ο Γουάλας. Η ομάδα θα έχει δύο αμυντικά χαφ τον Φατιόν και τον Λαγό ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Μιλοσάβλιεβιτς , ο Αγκάνοβιτς και Μλαντένοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης(ποιος άλλος...) ο Ναζλίδης.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Γκοίκοβιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Περόνε, Λεοζίνιο, Μλαντένοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Μόρας, Ντέλετιτς.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Δεύτερη νίκη σε τρεις ημέρες σημείωσε ο Πανιώνιος απέναντι στη Λαμία, καθώς μετά το εμφατικό 4-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, επιβλήθηκε και χθες των Φθιωτών με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, χάρη στο πέναλτι του Λάμπρου (80’), για την 21η αγωνιστική.

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής, καθώς στην εναρκτήρια αναμέτρηση Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια. Οι Επτανήσιοι προηγήθηκαν στο 64’ με τον Επστάιν, αλλά δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Κάστρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής:

Ξάνθη-Κέρκυρα   1-1

(90’+3 Κάστρο - 64’ Επστάιν)

Πανιώνιος-Λαμία 1-0

(80’ πεν. Λάμπρου)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (αργά χθες)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός

17:15 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

17:15 Παναιτωλικός-Πλατανιάς

19:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός

• ΑΥΡΙΟ

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 20 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ    46

2. ΑΕΚ     44

3. Ολυμπιακός   42

4. Ατρόμητος    38

5. Πανιώνιος    31 -21αγ.

6. Ξάνθη   29 -21αγ.

7. Αστέρας Τρίπολης   28

8. Λεβαδειακός  24

9. Παναθηναϊκός 24

10. ΠΑΣ Γιάννινα 22

11. ΑΕΛ    22

12. Παναιτωλικός 20

13. Λαμία  20 -21αγ.

14. Απόλλων Σμύρνης   15

15. Κέρκυρα     15 -21αγ.

16. Πλατανιάς   10

* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -2 βαθμούς.

 

 

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Θα δω καλό παιχνίδι!

AELARA2

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε χθες ο πρώην τεχνικός και παίκτης της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης που δήλωσε τα εξής:

«Η ΑΕΛ έδειξε πως δεν φοβάται κανένα. Είχε καλή απόδοση και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ. Επίσης δεν έχει πλέον το άγχος της βαθμολογίας, ενώ η πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης της έδωσε ψυχολογία. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα περιθώρια που σου δίνει ο αντίπαλος. Περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι».

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass