ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερχονται ντέρμπι για Ερμή, ΑΕΛ

• Να διατηρήσει το αήττητο της έδρας θέλουν οι Αγιώτες, την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 22:23
Ερμής Αγιάς Ερμής Αγιάς

Η τελευταία αγωνιστική του α' γύρου της Α2 Εθνική, το προσεχές Σάββατο, περιλαμβάνει παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους του νομού.

Ο Ερμής Αγιάς θα φιλοξενήσει (17:00) τον Χολαργό, σ' ένα παιχνίδι που θα καθορίσει τις εξελίξεις στη μάχη των πλεί οφ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προέρχονται από ένα σερί τριών νικηφόρων αγώνων, μετά την ήττα τους στο Ιβανώφειο, και θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της 2ης θέσης. Για τον γηπεδούχο Ερμή ο επικείμενος αγώνας είναι μία ακόμα πρόκληση για την υπεράσπιση του αήττητου της έδρας. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους «εντός των τειχών» αγώνες και θα παλέψει προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι η έδρα της Αγιάς είναι απόρθητο κάστρο.
«Παίζουμε με μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Προσπαθούμε με υπομονή και πίστη να δικαιώσουμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Γρηγόρης Γιασάρης. Χθες μετά την προγραμματισμένη προπόνηση οι παίκτες του Ερμή παρακολούθησαν βίντεο, στο οποίο αναλύθηκαν τα βασικά στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού τους Χολαργού. Το θετικό για τον Γρηγόρη Γιασάρη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΑΕΛ
Μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 16:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Σαββάτου στο κλειστό της Νεάπολης ανάμεσα στην ΑΕΛ και το Μαρούσι. Η αλλαγή έγινε λόγω του αγώνα βόλεϊ της ΕΑΛ με τη Σταυρούπολη που είναι προγραμματισμένος για τις 18:00. Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «βυσσινί» που ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη σε μία τρικυμιώδη περίοδο. Το οικονομικό πρόβλημα που έγινε πλέον γνωστό μετά τη σχετική ανακοίνωση των παικτών, γονατίζει την ΑΕΛ, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν αποφασισμένοι, στον βαθμό που μπορούν, να πράξουν το καθήκον τους.
«Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες δημιούργησαν μία τρικυμία στην ομάδα, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε. Θα παλέψουμε. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, βγάζοντας κάθε ίχνος εγωισμού στο παρκέ» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «βυσσινί», Χρήστος Χασανίδης, ο οποίος για μία ακόμα φορά στήριξε τους παίκτες τους λέγοντας:
«Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά για τη φανέλα και την ιστορία και θέλω να απευθύνω μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια που γίνεται».
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 15ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών (27/1, 17:00), έχουν ως εξής:
ΑΕΛ-Μαρούσι (16.00): Κοτσίμπος-Λόρτος-Τσοκόλης (Αγορογιάννης)
Περιστέρι-Αμύντας: Ανδρικόπουλος-Ζακεστίδης-Καλογερόπουλος Φ. (Ντίνος)
Αρκαδικός-Ηρακλής: Μπίκας-Τσαχάκης-Τσολάκος (Γιαλικάρης)
Ερμής Αγιάς-Χολαργός: Διαμαντής-Μπήτης-Ευφραιμίδης (Βαρνάς)
Καρδίτσα-Δούκας: Ξενικάκης-Τζιοπάνος-Τζίμα (Τέγα)
Παπάγου-Δόξα Λευκάδας: Βαρδάλος-Τσούνας-Ρίζος (Καρούσης)
Απόλλων Π.-Εθνικός: Αναστόπουλος Αντ.-Μαλαμάς-Λιότσιος (Κωστής)
Καστοριά-Ψυχικό: Πιτσίλκας Β.-Γερακίνης-Ξέρας (Κηπουρίδης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass