Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ:

Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 22:19

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας μίλησε στην «Ε» αρκετά χαρούμενος και ξεκίνησε λέγοντας… «Επιτέλους τα έβαλα όλα μαζεμένα…» αφού θυμήθηκε τις ευκαιρίες που είχε χάσει σε προηγούμενα παιχνίδια όπως πρόσφατα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Και συνέχισε: «Το χάρηκα πολύ όχι γιατί έβαλα δύο γκολ, τα πρώτα μου στην ΑΕΛ αλλά γιατί δικαίωσα όσους πίστεψαν σε μένα και κυρίως τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη και τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια. Η ομάδα έχει γίνει μια οικογένεια και μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο».

Μάλιστα σχολίασε: «Είχαμε δυο-τρία άσχημα παιχνίδια, δεν γίναμε και Μπαρτσελόνα να κερδίζουμε συνέχεια αλλά γρήγορα πάλι βρήκαμε ρυθμό. Πήραμε μεγάλη νίκη σήμερα αλλά δε λέει τίποτα αν στο γήπεδό μας δεν ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας. Οι πανηγυρισμοί είναι μόνο για σήμερα το βράδυ, μετά ο αγώνας με τον Ατρόμητο Αθηνών και μετά πάλι με τα Γιάννινα. Δεν είναι δεδομένη ακόμα η πρόκριση».

Ο Γιάννης Μασούρας μάς μίλησε και για τα δυο τέρματα που πέτυχε λέγοντας: «Στο πρώτο έχοντας μάθει από τον τρόπο που είχα χάσει γκολ στο παρελθόν βρήκα την ψυχραιμία για να μη σουτάρω αμέσως όταν πήρα την μπάλα αλλά να αποφύγω τους αντιπάλους, ενώ στο δεύτερο παρακολουθούσα τη φάση έτοιμος να επέμβω και πέτυχα μετά το δοκάρι, το γκολ».

Δεξί χαφ ή δεξί μπακ;

«Όπου θέλει ο προπονητής αυτός επιλέγει εγώ κάνω το καθήκον μου».

Οι μεταγραφές βοήθησαν;

«Βοήθησαν και το σημαντικό είναι ότι προσαρμόστηκαν στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, γι’ αυτό λέω μπορούμε το ακατόρθωτο είμαστε όλοι ενωμένοι. Πιστεύω να πάμε πολύ ψηλά στον θεσμό του κυπέλου αλλά και στο πρωτάθλημα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass