ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ερευνα για δυο ύποπτα ματς του Απόλλωνα

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 15:23

Δύο παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας περιλαμβάνονται σε λίστα με ύποπτα ματς , που εντοπίστηκαν από την ΟΥΕΦΑ, με βάση  το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης της Sportradar -η οποία την τελευταία 3ετία συνεργάζεται με την ελληνική Ομοσπονδία.

Αυτό αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον Σκάι" του Κυριάκου Θωμαΐδη .  Τα ματς αφορούν  σε ένα εντός έδρας για το κύπελλο Ελλάδας και ένα εκτός για το πρωτάθλημα. Και συγκεκριμένα στις 28/11/2017 για το Κύπελλο Ελλάδας  μεταξύ των ομάδων  Απόλλων Λάρισας-Λαμία 0-2 και στις 10/12/2017,για την  Football League, μεταξύ των ομάδων Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 3-1.
Ένα τρίτο ,επίσης ύποπτο,  παιχνίδι -που περιλαμβάνεται στην ίδια λίστα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης-   έγινε στις  28/11/2017 για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων  Σπάρτη-Ατρόμητος 0-4.
Με βάση τα στοιχεία αυτά, η Αθλητική Εισαγγελία αναμένεται να προχωρήσει  σε ποινική έρευνα και Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την ΕΕΑ σε πειθαρχική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass