ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τρίτη θέση για τη Λάρισα

• Σε πέντε αγώνες πέτυχε τέσσερις νίκες

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 20:57

Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα χάντμπολ του Larissa Handball Club στο τουρνουά Climax στο χάντμπολ, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Φοίβου Συκιών στη Θεσσαλονίκη.


Είχε μια πολύ καλή παρουσία στο επίσημο τουρνουά χειροσφαίρισης ηλικιακών κατηγοριών παμπαίδων Α ‘ σε πανελλήνιο επίπεδο, που έγινε υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε.
Συμμετείχαν ομάδες κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος ηλικιών από 13 - 16 ετών, το Larissa Handball Club από τη Λάρισα, συμμετείχε δυναμικά με 10 αθλητές του και έδωσε 3 αγώνες προκριματικούς στον όμιλό του με ιστορικές και δυνατές αγωνιστικά, ομάδες όπως είναι η ΧΑΝΘ, ο Άρης, η Πυλαία και κατάφερε ένα σερί 3 στις 3 νίκες.
Έπαιξε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου, στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρισας οδηγούσε το σκορ με 2-3 γκολ διαφορά, δεν τα κατάφερε τελικά, διότι στο 2ο ημίχρονο λίγο η κούραση και λίγο τα σφυρίγματα της διαιτησίας, είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.
Έχασε λοιπόν με 26-24 και την επομένη μέρα έπαιξε στο μικρό τελικό πάλι με την Πυλαία και κατάφερε να νικήσει με 24 -21 και να καταλάβει την 3η θέση στο τουρνουά, μια θέση που καταγράφεται ως άκρως επιτυχημένη μιας που είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, αφού έως τώρα είχε λάβει την αξιόμαχη 9η θέση, σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η ομάδα της Λάρισας, με την πολύ επιτυχημένη παρουσία και ποιότητα στο αγωνιστικό της κομμάτι διακρίθηκε σε συλλογικό επίπεδο.
Με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή της κ. Βασίλη Γκουράβα, φάνηκε πως η ομάδα αυτή έχει μέλλον και θα γνωρίσει σημαντικές διακρίσεις.
Οι αθλητές του Larissa Handball CLUB, που συμμετείχαν ήταν: Μαργαρίτης Βασίλειος, Δοντάς Απόστολος, Έξαρχος Χρήστος, Φλέγγας Αρίστονας, Καραλής Χρήστος, Δαμασουλιωτης Γιάννης, Ζάρκος Αντώνης, Σακκάς Νίκος, Κουτσομάνης Βαγγέλης, Πιτένης Γιώργος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass