«ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ» ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ν. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Ερωτηματικό η συμμετοχή Σαχινίδη

• Στο «στόχαστρο» της λαρισινής ομάδας ο Σάκης Κανούλας του Μακεδονικού

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:22

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Σαχινίδη στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί μετακόμισης του παίκτη στη Δράμα.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Νίκος Θεοδοσιάδης απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση για το αν τελικά ο παίκτης συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, ενισχύοντας τη σεναριολογία των τελευταίων ημερών. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην «Ε» «λογικά θα είναι. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξέρουμε για σιγουριά. Μπορεί κάποια ομάδα να ενδιαφέρεται, όμως από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας».
Εκτός λοιπόν του Σαχινίδη, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη και του τιμωρημένου Αγρόδημου, οι υπόλοιποι παίκτες θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Νίκου Θεοδοσιάδη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο το πρωί, ενώ στις 14:30 η αποστολή θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα βουνό με ομάδες που διεκδικούν άνοδο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Μέχρι στιγμής καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες όπως στα παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Βέροια θα ήμασταν μέσα στην τετράδα και θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα» σχολίασε ο Νίκος Θεοδοσιάδης αναφερόμενος στο ματς με την Παναχαϊκή.

 

ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» Ο Σ. ΚΑΝΟΥΛΑΣ
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο «στόχαστρο» των «κυανόλευκων» βρίσκεται ο Σάκης Κανούλας του Μακεδονικού, γνωστός στο λαρισινό ποδόσφαιρο από τη θητεία του στον Τύρναβο (ήταν συμπαίκτης του Σαχινίδη) τη σεζόν 2014-15. Ο 25χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Επανομής, Άρη, ΟΦΗ, Καβάλα, Απόλλωνα 1926, Απόλλωνα Καλαμαριάς, και Πανσερραϊκό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί σήμερα στις 14:30 στο γήπεδο Τερψιθέας τη Δόξα Δράμας. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Χρ. Καραγιάννη και Μ. Παπαγεωργίου όλοι της ΕΠΣ Λάρισας.

 

 

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι Παλαίμαχοι

Το κοινωνικό τους πρόσωπο για μία ακόμα φορά έδειξαν οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τους Κώστα Κολομητρούση, Απόστολο Φωτάκη και Δημήτρη Τσαπατώρη, επισκέφτηκε χθες το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μοίρασε δώρα και τρόφιμα στα παιδιά.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass