Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 2,15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

«Κανονιέρης» ο Μαυροπάνος

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 21:04

«Κανονιέρης» και με τη... βούλα είναι από χθες το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία έδωσε 2.150.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πασιχαρής, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πόζαρε στις εγκαταστάσεις του «Emirates» έχοντας για φόντο το λογότυπο της Άρσεναλ, ενώ έβγαλε και την πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του δίπλα στον Αλσατό τεχνικό των Λονδρέζων από το 1996, Αρσέν Βενγκέρ.
Η σχετική ανακοίνωση της Άρσεναλ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα μας. Ο 20χρονος σέντερ μπακ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στην ελληνική Super League από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν. Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στο κλαμπ και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».
Η Άρσεναλ δεν ήταν η μόνη επιλογή για τον 20χρονο αμυντικό. Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολυμπιακό και άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας να έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΣ για να τον αποκτήσουν. Ο πατέρας του επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων, ενώ αποκαλύπτει και τις προτάσεις συλλόγων από το εξωτερικό. «Υπήρχε ενδιαφέρον από πάρα πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Είχαν κάνει επίσημες προτάσεις και τις εξέταζε σοβαρά ο ΠΑΣ. Υπήρχαν, όμως, και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού» τονίζει ο Θανάσης Μαυροπάνος. Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες, αλλά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής έπαιξε και ο σωστός χειρισμός της διοίκησης του ΠΑΣ. «Η Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες. Ο πρόεδρος δεν μας το έλεγε έως την τελευταία στιγμή. Μας έλεγε μη βιάζεστε και μας το είπε το τελευταίο διάστημα».
Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας που θα πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ, μετά τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ Στάθη Ταυλαρίδη, και είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρό του. Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός δεν έκρυβε όλο αυτό το διάστημα τη χαρά του, αλλά και την αγωνία του. «Η αντίδρασή του ήταν φυσιολογική. Περίμενε με αγωνία, αλλά γενικότερα ήταν πολύ χαρούμενος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass