ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νίκη γοήτρου, ήττα ουσίας

• Έχασαν την πρωτιά και την πρόκριση οι Παίδες που αν και ήθελαν τουλάχιστον την ισοπαλία ηττήθηκαν με 1-0 • Δοκάρι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε η λαρισινή ομάδα • Με νίκη 2-0 ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Νέοι

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2018 19:58

Η ατυχία δεν επέτρεψε στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ να διατηρήσει την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο και να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα της Λάρισας στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου της διοργάνωσης, αν και ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία για να πετύχει τον στόχο της, ηττήθηκε χθες στα Γιάννενα από την ΕΠΣ Ηπείρου με 1-0. Οι παίκτες του Αχ. Μαστοροδήμου θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο το κοντινό πλασέ του Παπαθανασίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ χάνει και την έμμεση πρόκριση, ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες, καθώς στον 8ο και τον 10ο όμιλο οι ομάδες που κατέλαβαν τη 2η θέση συμπλήρωσαν 15 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, εξέλιξη που ευνοούσε τις επιδιώξεις των Λαρισαίων, όμως στο 46’ οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την επιθετική τους προσπάθεια με τελικό αποδέκτη τον Σκαριώτη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Από κει και μετά και προ του φάσματος της ήττας και του αποκλεισμού, η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε να ισοφαρίσει με πιο επικίνδυνο παίκτη τον Παπαθανασίου που στο 60’ και στο 81’ είχε δύο πολύ καλές στιγμές, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (80’+3’) πλάσαρε από πολύ κοντά, η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, χτύπησε στο έδαφος προ της γραμμής και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους, για να τελειώσει ύστερα από ελάχιστα δευτερόλεπτα το παιχνίδι.
*Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των θεατών ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιάννης Πετράκης μαζί με τον Φαρσαλινό στην καταγωγή βοηθό του Βασίλη Αλεξίου.
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Χρ. Ράπτης): Γούσης, Γκρέστας, Μόσχος, Λαγός, Τεροβίτης, Σκαργιώτης, Τσιγαράς (41’ Μπλέτσας), Τσέλιος (82’ Μήτσης), Σκουτέλιας (61’ Θαυμαστός), Πάνος (80’+2’ Λισγάρας), Τζοβάρας (61’ Ναούμης).
ΛΑΡΙΣΑΣ (Αχ. Μαστοροδήμος): Αντωνόπουλος, Τσιάμης (19’ λ.τ. Γκιάτα), Μητάκος (49’ Κατσής), Καραγκιόζης, Στάμος, Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Κατσαμπέλας (61’ Παπαδάκος), Πετσούλας, Ζησούλης, Ζαχόπουλος (61’ Κυρίτσης).

 

ΟΙ ΝΕΟΙ
Σ’ ένα επί της ουσίας αδιάφορο παιχνίδι, στο οποίο η νίκη ήταν καθαρά θέμα γοήτρου η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη με 2-0 και ολοκλήρωσε τη φετινή της πορεία με συγκομιδή 10 βαθμών που αν μη τι άλλο ήταν κατώτερη του αναμενομένου.
Στο 40’ ο Καφανέλης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 και στο 77’ ο Τσαρούχας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο παιχνίδια διεξήχθησαν στον πλαστικό χλοοτάπητα του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ηπείρου.
Διαιτητές ήταν στο πρώτο παιχνίδι των Παίδων ο κ. Σιντόρης και στο δεύτερο των Νέων ο κ. Μαλατσούκας με κοινούς βοηθούς τους κ. Ράπτη και Λιαμήρα, όλοι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Χρ. Ράπτης): Θεμελής (46’ Σαραλιώτης), Κοντός, Τάτσης, Τσιάκαλος (57’ Σκλιβανίτης), Τσιακανέλης, Τζιάλλας (57’ Πανταζής), Πήλιος (62’ Καμπότας), Ντόντης (46’ Καραμήτρος), Γούκος, Αργύρης (62’ Τσούρης), Χαϊδάς (46’ Καλιαμάνης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κυζιρίδης): Γκούμας, Σούμπασης (23’ λ.τ. Μαντζώνης), Μπούρας, Καφανέλης (46’ Βλαχάκης), Μπάγκας, Αετόπουλος, Κορτσάρι (86’Αγγελούλης), Φουρίκης, Σκουλίδης (57’ Βλησαρούλης), Τσαρούχας (78’ Αναγνώστης), Τζιόλας (61’ Μπενεχούτσος).

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Λάρισας        1-0 (Π)
        0-2 (Ν)
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας    1-1 (Π)
    0-1 (Ν)

 

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
• ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Ηπείρου    16-3    16
- - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Λάρισας    18-4    13
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    4-18    4
4. ΕΠΣ Τρικάλων    3-16    1

 

• ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    9-6    11
- - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Λάρισας    12-9    10
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    9-11    9
4. ΕΠΣ Ηπείρου    4-8    4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass