Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Ε.τ.Δ.» ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

«Καλή ΑΕΛοχρονιά το 2018»

• Με σαμπάνιες έκλεισε το 2017 και ο Κούγιας είπε STOP σε μεταγραφές και δηλώσεις

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2018 22:00

Το 2018 θα είναι ένα έτος επετειακό για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, το μοναδικό που έχει πάρει περιφερειακή ομάδα, και ελπίζει να είναι σημαδιακό και για την τωρινή ομάδα…


Χθες ιδιοκτήτης, τεχνική ηγεσία και παίκτες αποχαιρέτησαν το 2017 με σαμπάνιες και γλυκά στα αποδυτήρια μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων(άλλωστε η ομάδα πέτυχε όλους τους στόχους της που ήταν το πρώτο εξάμηνο του έτους παραμονή για την αγωνιστική περίοδο 2016-207 και για το δεύτερο εξάμηνο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 μια θέση ανάμεσα στην 5η και τη 10η), ενώ ο αρχηγός Θωμάς Ναζλίδης έδωσε και το στίγμα για το 2018 λέγοντας: «Καλή ΑΕΛοχρονιά και το 2018».
Η φωτογραφία του αρχηγού σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης έκανε θραύση(500 like σε μια ώρα από τη στιγμή που αναρτήθηκε) και ο ίδιος σχολίασε λέγοντας στην «Ε.τ.Δ.»: «Το 2017 πήγαμε πολύ καλά και το 2018 θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Να είναι μια καλή ΑΕΛοχρονιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα στην ομάδα και αυτό θέλαμε όλοι να το απαθανατίσουμε γι’ αυτό ανέβασα και τη σχετική φωτογραφία δίνοντας την υπόσχεση ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».
Τέλος ο Θωμάς Ναζλίδης μέσω της «Ε.τ.Δ.» εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο, ευτυχία και ειρήνη.
Στους παίκτες μίλησε χθες και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας που εκτός από τις ευχές του, έδωσε και τα συγχαρητήρια για το 2017. Είπε ακόμα ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πήρε απόφαση σε συνεργασία με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη η ομάδα να στηρίξει στη θέση του δεξιού μπακ τον Ρέντζα και τον Μασούρα ενώ ανακοίνωσε και την απαγόρευση των δηλώσεων από σήμερα και για πενήντα μέρες μέχρι τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΑΒΛΕΒΙΤΣ
Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται στα σπίτια από τις καμινάδες όπως αναφέρει η... λαϊκή παράδοση αλλά στην ΑΕΛ θα έρθει με αεροπλάνο για να φέρει ένα μεταγραφικό απόκτημα καθώς σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το τρίτο χειμερινό απόκτημα, ο Σέρβος Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς που αγωνιζόταν στην ελβετική Λουγκάνο.
Τον παίκτη θα παραλάβει ανήμερα της γιορτής του ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης ενώ ο νέος ποδοσφαιριστής θα γνωρίσει τους συμπαίκτες του στην αυριανή προπόνηση αφού σήμερα οι παίκτες έχουν άδεια να κάνουν Πρωτοχρονιά στα σπίτια τους.

 

4ος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Φυντάνης... μπαστούνι

Η Πρωτοχρονιά είναι ένα έθιμο που ταιριάζει με τη χαρτοπαιξία και ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης ταιριάζει απόλυτα με το γνωστό χαρτί της τράπουλας φάντης μπαστούνι(με την ευρύτερη έννοια του όρου που χρησιμοποιείται και όχι με τον Χόγκερ, το πρόσωπο του ηρωικού γαλλικού ποιήματος που απεικονίζεται στην τράπουλα) που ήρθε ξαφνικά και αναμόρφωσε την ΑΕΛ χωρίς να έχει δουλέψει άλλη φορά σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.
Και το έργο του αρχίζει να αναγνωρίζεται αφού σε διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καλύτερο προπονητή του πρώτου γύρου πήρε της 4η θέση σε ψηφοφορία 9.300 ατόμων. Καλύτεροι θεωρήθηκαν ο Λεμονής(Ολυμπιακός), ο Κάναντι (Ατρόμητος Αθ.) και ο Χιμένεθ (ΑΕΚ) ενώ ισοβάθμισε με τον Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ).
Μιλήσαμε μαζί του και μας είπε: «Ευχαριστώ όσους αναγνωρίζουν το έργο μου αλλά θέλω να πω ότι περίμενα χρόνια την ευκαιρία να δουλέψω στην κατηγορία και θέλω να δικαιώσω τον κ.Κούγια που με εμπιστεύτηκε και κυρίως αυτούς τους απλούς φιλάθλους που με συναντούν στο δρόμο και μου σφίγγουν το χέρι δίνοντάς μου συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας. Πιστεύω ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα.
Αυτό που θέλουμε είναι τη συμπαράσταση όλων για να πετύχουμε στο έργο μας και βλέπουμε ότι ενώ στην αρχή η ομάδα έπαιζε για το αποτέλεσμα, μας χρειάζονταν οι βαθμοί, τώρα προσφέρουμε και θέαμα με αποκορύφωμα την αγωνιστική μας εικόνα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη που κερδίσαμε με 3-0».
Σχετικά με τις μεταγραφές δεν θέλησε να πει κάτι αλλά με την ευκαιρία των εορτών εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο, ενότητα και αλληλεγγύη στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass