ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποχωρεί ένας ακόμη παίκτης...

• Μεθαύριο Τρίτη επιστρέφουν οι «κυανόλευκοι» στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 22:10

Σημαντικές εξελίξεις όπως άλλωστε αναμενόταν σημειώθηκαν στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου παρελθόν αποτελούν από την ομάδα μέχρι τώρα επτά συνολικά παίκτες.


Πρόκειται για τους Μίλιτς, Τζάνη, Καρβαρίτη, Ιορδανίδη, Διβανέ, Σάββα και Βουτσιά, με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία.
Δύο διαφορετικές ανακοινώσεις υπήρξαν προχθές από την ΠΑΕ Απόλλων για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται ένας ακόμη παίκτης να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου.
Είναι μεσοεπιθετικός, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήταν εκτός αποστολής και μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν συμμετείχε στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».
Οκτώ λοιπόν συνολικά παίκτες που ήταν από πέρυσι (Ιορδανίδης, Σάββας, Διβανές) και ήρθαν φέτος το καλοκαίρι (Κραβαρίτης, Μίλιτς, Τζάνης, Βουτσιάς και ένας ακόμη), δεν συνεχίζουν στη λαρισινή ομάδα, η οποία πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον στο να ενισχυθεί το δυναμικό της.
*Κατά τα άλλα, μετά την προχθεσινή πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας, στους ποδοσφαιριστές δόθηκε άδεια από τον τεχνικό τους Νίκο Θεοδοσιάδη, για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους τον ερχομό του νέου χρόνου.
Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μεθαύριο Τρίτη 2 Ιανουαρίου του 2018 και ώρα 15:00, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass