ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΤΑΚΗΣ ΣΦΗΚΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρώτευσαν οι παίδες του Κεραυνού

• Φιλικά προετοιμασίας με ΠΑΟΚ, «10Α» στη Θεσ/νίκη

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 19:03

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εορτών, η ομάδα μπάσκετ παίδων του Κεραυνού συμμετείχε στο 2ο Τουρνουά «Τάκης Σφήκας» στην Κατερίνη με διοργανωτή τον Πιερικό Αρχέλαο.


Οι παίκτες του Αντώνη Πάκα ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις των αγώνων παρουσιάζοντας ένα καλογυμνασμένο σύνολο με άριστη συμπεριφορά. Έτσι, κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες που έδωσαν, κατέκτησαν την πρώτη θέση αποσπώντας τα ευμενή σχόλια όλων των συντελεστών του τουρνουά. Παράλληλα, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική τους ετοιμότητα και τον άριστο χαρακτήρα τους.
Οι αγώνες που έδωσαν στο Κλειστό της Κατερίνης κατά σειρά ήταν οι εξής:
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟ Κεραυνός     57-68
ΑΟ Κεραυνός-ΑΣ Καστοριάς     65-37
ΑΠΣ Αχιλλέας Τριανδρίας-ΑΟ Κεραυνός     34-59
Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά συμπεριλήφθησαν και δύο παίκτες της ομάδας, ο Χριστιανός Μάρκος (MVP της διοργάνωσης) και ο Μαργαριτόπουλος Νίκος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αντώνης Πάκας): Ζαγανίδης, Χριστιανός, Γιοβανόπουλος, Τακούλας, Αρβανίτης, Νασίκας, Παπαχρηστούδης, Ευαγγέλου, Γεροκώστας, Μαργαριτόπουλος, Ζαφειρούλης, Αγοραστός.
* Ο προπονητής του Κεραυνού Αντώνης Πάκας δήλωσε ικανοποιημένος και περήφανος για τα παιδιά του που με τη συνέπεια και την αγωνιστικότητά τους, βγάζουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Επίσης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άριστη φιλοξενία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μπασκετικό τριήμερο ξεκίνησε με φιλικά προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας «10Α» του Χατζηβρέττα.
Οι παίκτες μέτρησαν τις δυνάμεις τους με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος αποσπώντας και εκεί τα ευμενή σχόλια των υπευθύνων.
Η αγωνιστική δραστηριότητα του Κεραυνού δεν περιορίστηκε μόνο στους παίδες, αφού και τα τμήματα μίνι του συλλόγου πήραν μέρος στο τουρνουά της Νίκαιας, ενώ ο αθλητής Αλέξης Μανώλης επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο 34ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ» που έγινε στις Σέρρες.
Β.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass