ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ενσωματώθηκαν Μλαντένοβιτς και Χούμπτσεφ

• Υπολογίζεται και ο Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 22:18

Τα δύο πρώτα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Βούλγαρος Χρίστοφερ Χούμπτσεφ και ο Σέρβος Νεμάνια Μλαντένοβιτς, από χθες ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας και αρχίζουν να γνωρίζουν τους νέους συμπαίκτες τους.

Το τρίτο απόκτημα, ο Σέρβος Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του επέστρεψε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Λουγκάνο (αγωνιζόταν στη φερώνυμη ομάδα) για να τακτοποιήσει προσωπικά του θέματα και θα επιστρέψει στη Λάρισα πιθανόν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Οι δύο πρώτοι δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται αλλά αν δείξουν στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη γρήγορη προσαρμογή δεν αποκλείεται κάποιος εξ αυτών να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 7 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου που θα γίνει στο Ael Fc Arena.
Ο Ηλίας Φυντάνης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μπορεί να υπολογίζει έναν ακόμα παίκτη, τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονείται κανονικά με την ομάδα και σίγουρα θα βρίσκεται στη δεκαοκτάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια εσωτερική μεταγραφή της ΑΕΛ.
Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Κριζμάν που ακολούθησε πρόγραμμα τρεξίματος αλλά και ο Φατιόν που έκανε συντηρητική προπόνηση (είναι τιμωρημένος και δεν αγωνίζεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό).
Σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις η ΑΕΛ συζητάει με δεξί μπακ από χώρες της Ευρώπης αλλά χωρίς αυτή τη στιγμή οι επαφές να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

 

ΠΕΡΙ ΛΕΟΖΙΝΙΟ
Ο Λεοζίνιο προπονήθηκε χθες κανονικά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που συζητείται για τη μεταγραφή του με τις διάφορες ομάδες μάλλον είναι δύσκολο να φθάσει στο ύψος που ζητάει ο παίκτης. Το θέμα της παραμονής του στην ομάδα παραμένει ανοιχτό και μάλλον δεν πρόκειται να τελειώσει πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass