ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

«Εγκλωβισμένοι και εξοργισμένοι…»

*Έχουν ενστάσεις για τις κλειστές εισόδους – εξόδους του γυμναστηρίου

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 15:20

«Εγκλωβισμένοι και εξοργισμένοι» δηλώνουν πως είναι με τη νέα κατάσταση οι εκπρόσωποι των σωματείων που κάνουν χρήση της αίθουσας βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας.

Μιλώντας στην «Ε» ο κ. Σπύρος Μάρκου εκπροσωπώντας την επιτροπή των σωματείων πάλης: Παλαίστρα, ΕΑΛ, Άθλο, σωματείων πυγμαχίας ΑΣΒΑ Ταλώς και του Άτλαντα Λάρισας για την άρση βαρών τόνισε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο τόσο για τους προπονητές, όσο και για τους αθλητές και τους γονείς που αναγκάζονται να περνάνε μπροστά από τα αποδυτήρια και μέσα από την παλαίστρα για να φτάσουν στην κερκίδα, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως «Μετά από αλλεπάλληλες εκκλήσεις οι ομάδες που στεγαζόμαστε στο ΕΑΚ και συγκεκριμένα στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων, έχουμε φτάσει πλέον στο αμήν. Αθλητές, γονείς, προπονητές. Είναι απαράδεκτη η αδιαλλαξία του προεδρείου του ΕΑΚ. Έχουνε κλείσει όλες τις προσβάσεις εισόδων και εξόδων από το κτίριο.

Η μετακίνηση και η μεταφορά των αθλητών, των γονέων και των επισκεπτών γίνεται μέσα από τα αποδυτήρια και πάνω από την παλαίστρα προκειμένου να βρεθούν στην κερκίδα».

Για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής είπε «Έχουνε ενημερωθεί όλοι, τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια. Από τον Δήμο δεν πήραμε απάντηση. Από την Περιφέρεια έδειξε ενδιαφέρον κ. Παιδής. Ο δήμαρχος εδώ και ένα μήνα είπε πως θα επιληφθεί του θέματος αλλά προς το παρόν τίποτα. Ίδια είναι και η αντίδραση της διοίκησης του ΕΑΚ. Δεν απαντάει κανείς στα ερωτήματά μας. Οι αθλητές λένε πως είμαστε κλεισμένοι σαν τα ποντίκια καθώς δεν υπάρχει καν έξοδος κινδύνου».

Εν τέλει ο κ. Μάρκου τόνισε πως «η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι απλά αδύνατη» και πρόσθεσε ότι με αυτούς τους τρόπους διώχνουν ακόμα περισσότερο τα παιδιά από αυτού του είδους τα αθλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass