Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με τρία νέα πρόσωπα

* Η ομάδα βρίσκεται και σε αναζήτηση δεξιού μπακ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 22:13
Νεμάνια Μλαντένοβιτς Νεμάνια Μλαντένοβιτς

Του Σωτ. Κέλλα
Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα στις 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων όπου θα υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα και αυτά είναι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Νεμάνια Μλαντένοβιτς, ο Βούλγαρος αριστερός μπακ Χρίστοφερ Χούμπτσεφ και ο Σέρβος επιθετικός Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς.


Οι τρεις αυτοί παίκτες βρίσκονται από χθες στη Λάρισα, οι δύο έχουν υπογράψει και απομένει η υπογραφή του Ράντιμιρ Μιλοσάβλεβιτς…
Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης σχολιάζοντας τις μεταγραφές είπε ότι ήταν εισηγήσεις του και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας δέχθηκε τις προτάσεις του ενώ υπάρχει σκέψη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτης που να αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ ενώ οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με έναν ακόμα παίκτη που θα παίζει σε δύο θέσεις.
Για το δεξί μπακ έχουν εντοπιστεί στόχοι και απομένουν να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις ενώ για τον άλλο παίκτη θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στις 7 Ιανουαρίου.
 Μάλιστα με τις προσθήκες αυτές θεωρεί ο προπονητής ότι η ομάδα δυναμώνει σημαντικά και μπορεί να φθάσει πιο εύκολα στον στόχο της που είναι η κατάκτηση μιας θέσης ανάμεσα στην 5η και τη 10η όπου βρίσκεται με το τέλος του πρώτου γύρου.
Αυτό που θα δει σήμερα ο Φυντάνης είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μετά την άδεια που πήραν και αν ακολούθησαν τις συμβουλές του για τον τρόπο εκγύμνασης και διατροφής ώστε να μην έχουν πάρει παραπανίσια κιλά.
Από κει και πέρα η ομάδα τις επόμενες μέρες θα μπει σε ρυθμό Ολυμπιακού με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρόταση της Λαμίας για τον Λεοζίνιο!

IMG 9465

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Λαμίας κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΛ για απόκτηση του Λεοζίνιο ο οποίος μάλλον δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη λαρισινή ομάδα, ενώ μέχρι χθες δεν υπήρξε συζήτηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Πάντως στην ΑΕΛ έχουν προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού για τον παίκτη αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας σε συνεργασία με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη.
Ο Λεοζίνιο έχει κάνει φέτος με την ΑΕΛ 14 συμμετοχές και έχει σημειώσει δύο τέρματα. Στην Ελλάδα έχει περάσει και από ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Ηρακλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass