ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ανακατατάξεις στον Αχιλλέα

*Σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 22:23

Τρεις ποδοσφαιριστές κατόπιν δικών τους επιθυμιών και για προσωπικούς λόγους, δεν συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο, στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο λόγος γίνεται για τους Μανιώτη, Λόλα και Κόλα με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία, καθώς ο πρώτος ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επιστρέφει στο Κιάτο της Κορινθίας, ο δεύτερος επιστρέφει στον Τύρναβο και ο τρίτος δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής.

Το αν θα γίνουν μεταγραφές και σε ποιες θέσεις θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες, μετά από συζήτηση που θα έχει η διοίκηση της ομάδας με την τεχνική ηγεσία.

Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις, μετά την άδεια που τους είχε δοθεί από τον προπονητή τους Τάκη Παραφέστα.

Η ομάδα των Φαρσάλων που προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (4ος όμιλος), όμως θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο δυνατό, στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15.00, στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων.

Παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα το 2018 και να κάνουν μια αξιόλογη εμφάνιση, να πείσουν πως μπορούν να δώσουν τη μάχη της σωτηρίας.

Και ο κόσμος των Φαρσάλων το βέβαιο είναι πως θα γίνει αρωγός στην όλη προσπάθεια, ειδικά τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα και χρειάζεται η πολύτιμη στήριξή του.

ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ

Μεγάλες και χαρούμενες στιγμές έζησε αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕΛ ο τεχνικός του Αχιλλέα Τάκης Παραφέστας και αυτή τη φορά χαρούμενα ήταν τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς αρραβωνιάσθηκαν οι δύο αγαπημένες τους κόρες η Σοφία με την Ανδρομάχη.

Οι καλύτερες ευχές απευθύνονται στην οικογένεια Παραφέστα και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass