ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ

Νέος τεχνικός ο Βασ. Παπαδημητρίου

*Στην εθνική κορασίδων κλήθηκε η Νικολέτα Πλακιά

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 15:23

Μετά την παραίτηση του Πέτρου Πνάκα, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια, νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ο οποίος έτσι και αλλιώς αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του βόλεϊ της ΕΑΛ.

Ξεκίνησε σαν παίκτης του ανδρικού τμήματος της ΕΑΛ και στη συνέχεια υπήρξε για πολλά χρόνια προπονητής του ανδρικού τμήματος στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και με την ομάδα κορασίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων περιόδου 2004-2005.
Η διοίκηση και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος, καλωσορίζουν τον νέο προπονητή και του εύχονται καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.
Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον Αποστόλη Οικονόμου για τη βοήθεια που προσέφερε με τις γνώσεις και την εμπειρία του στο διάστημα της μιας εβδομάδας που χρειάστηκε ώστε να εξευρεθεί η διάδοχη λύση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη αλλά και την αναγνώριση στην ομάδα που ξεκίνησε και τον ανέδειξε.
* Η 15χρονη αθλήτρια της ΕΑΛ Νικολέτα Πλακιά, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της αποτελεί βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση του συλλόγου με την ανάδειξη αμέτρητων ταλαντούχων αθλητριών και μελών των Εθνικών ομάδων κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων για προετοιμασία ενόψει των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Ουκρανία το διάστημα 3 - 6 Ιανουαρίου του 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass