ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Παλικάρια οι παίκτες μου

• Θέλουμε η ομάδα να αποκτήσει μια σταθερότητα • Κ. Νικολαΐδης: «Η χειρότερη εμφάνιση που κάναμε»

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 21:49

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος τους χαρακτήρισε παλικάρια και πως κάνανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αποβολή του γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη.


Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης, ανέφερε πως η ομάδα του έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση, αλλά τόνισε πως η εικόνα μεν αυτή στεναχωρεί, όμως δεν πρέπει να φέρει και την καταστροφή. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

 

Νίκος Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λάρισας):
«Πετύχαμε μια αγχωτική, αλλά νομίζω δίκαιη νίκη. Σε ένα βαρύ γήπεδο, το οποίο δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Πιστεύω όμως εμείς σε όλο το παιχνίδι, δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Αιγινιακό, σε καμία στιγμή, να μας απειλήσει. Μόνο αν εξαιρέσω δύο φάσεις που γίνανε από δικά μας λάθη ατομικά, με γλιστρήματα πάνω στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε όλο το παιχνίδι γενικά δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τον αντίπαλο και ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες, σχεδόν ένα ημίχρονο.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ σημαντική αυτή νίκη. Το πρωτάθλημα έχω πει πως είναι πάρα πολύ μεγάλο και δύσκολο. Βλέπετε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά τώρα, αυτή η νίκη θα μας δώσει ηρεμία, θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Κοιτάμε μπροστά τα υπόλοιπα παιχνίδια και ειδικά το ματς των Τρικάλων που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για τη νίκη τους. Ειδικά μετά την αποβολή, ήτανε παλικάρια. Πραγματικά καταθέσανε και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.
Νομίζω πως σταθήκαμε και τυχεροί θα έλεγα στη φάση της αποβολής, γιατί αν η μπάλα περνούσε και δεν αντίκριζε την κόκκινη κάρτα ο Παϊτέρης, μπορούσε να πήγαινε η μπάλα και στα δίχτυα, να είχαμε μια διαφορετική εξέλιξη.
Εμείς και μετά την αποβολή σταθήκαμε πολύ καλά, βάλαμε τον Γιάννη Φιρινίδη που είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός τερματοφύλακας, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ για να κρατήσουμε αυτό το σκορ, όπως βέβαια και όλα τα άλλα παιδιά, που αγωνίσθηκαν στο σημερινό παιχνίδι. Τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και η νίκη είναι ολοκληρωτικά δική τους.
Να ευχηθώ στον Αιγινιακό και στον Κώστα Νικολαΐδη καλή συνέχεια ό,τι το καλύτερο. Είναι μια ομάδα που έχει χρόνια στη Β’ Εθνική κατηγορία και εύχομαι ότι έχουνε θέσει στόχους να τους πετύχουν».
-Τι άλλαξε από το προηγούμενο Σάββατο, το παιχνίδι που έγινε στην Καρδίτσα;
«Είναι θέμα δουλειάς, στον ψυχολογικό τομέα. Όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι, δουλεύω συνέχεια με αυτά τα παιδιά. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που ένας προπονητής θέλει να δουλεύει, είναι και το ψυχολογικό. Νομίζω ότι τα παιδιά σήμερα το θέλανε πάρα πολύ το παιχνίδι και με την προσπάθειά τους και την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο το δείξανε.
Το θέμα είναι ότι αυτό πρέπει να γίνεται κάθε Κυριακή. Και με τον Πανσερραϊκό που κερδίσαμε το παιχνίδι, επίσης είχαμε πολύ καλή παρουσία. Το ζητούμενο σε εμάς είναι το πώς θα μπορέσει αυτή η ομάδα, να αποκτήσει μια σταθερότητα. Νομίζω πως μέσα από τη δουλειά και την καθημερινότητα, αυτά θα τα βελτιώσουμε και θα τα διορθώσουμε. Γι’ αυτό εξάλλου είμαστε εδώ, να δουλεύουμε κάθε μέρα για την ομάδα αυτή, τον Απόλλωνα».

 

Κώστας Νικολαΐδης (Αιγινιακός):
«Σίγουρα σήμερα μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά πράγματα, όσον αφορά στο αποτέλεσμα.
Θεωρώ ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση που κάναμε μέχρι τώρα, αλλά θέλω να πω πως δεν πρέπει να φέρουμε την καταστροφή.
Όπως δεν πετούσαμε στα σύννεφα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, έτσι και σήμερα μάς στεναχωρεί αυτή η εικόνα σίγουρα, αλλά δεν θέλουμε την καταστροφή.
Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι, δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν είχαμε πάθος. Και νομίζω πως ήταν πολύ λογικό να έρθει αυτή η ήττα.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μόνο από λάθη αντιπάλου δημιουργήσαμε, τις όποιες καταστάσεις δημιουργήσαμε.
Οπότε όπως καταλαβαίνεται, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα από το παιχνίδι.
Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, είχε πολύ καλή οργάνωση αμυντικά, ενώ εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε τη σωστή σκέψη, δεν επιτεθήκαμε όπως έπρεπε, άναρχα θα έλεγα, οπότε και πάλι με το πλεονέκτημα ενός παίκτη δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.
Από κει και πέρα, εγώ θέλω να πω μόνο ότι όλοι μας κρινόμαστε, είναι και αυτά παιχνίδια που μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, έστω και με αυτή την άσχημη εικόνα. Ήταν και αυτό ένα παιχνίδι κριτήριο, όπως ήτανε και αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου για όλους μας. Έρχεται και η μεταγραφική περίοδος, θα δούμε πού πρέπει και αν θα ενισχυθούμε. Εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε ενίσχυση όπως και όλες οι ομάδες, αλλά θέλω να πω ότι δεν αρκεί μόνο να έχω απαιτήσεις μέσα στο παιχνίδι και να ζητάω πράγματα. Μιλάω για τη δική μου ομάδα. Πρέπει να αποδεικνύω, για ποιον λόγο έχω απαιτήσεις. Συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass