ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φυντάνης σε παίκτες: Ψηλά το κεφάλι...

* Τέλος Κόντορ και Ναβάρο * Ο Φατιόν χάνει τους αγώνες με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2017 18:03

Στην ΑΕΛ αφήνουν πίσω την προχθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα (1-1) που έγινε στο Ael Fc Arena αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του τεχνικού Ηλία Φυντάνη χθες στους παίκτες αλλά παράλληλα μαθαίνουν και από τα λάθη που έκαναν, ειδικά στην περίπτωση του γκολ που δέχθηκαν και με το οποίο η Ηπειρώτικη ομάδα ισοφάρισε σε 1-1.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης είπε στους παίκτες του ότι πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και να μην τους πτοεί μια ισοπαλία αφού συνέχισαν την πολύ καλή απόδοση που είχαν σε όλα τα παιχνίδια. Ακόμη, επισήμανε την κόπωση ορισμένων παικτών της μεσαίας γραμμής, κάτι φυσιολογικό από τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας.


Εκεί που στάθηκε περισσότερο ήταν στη φάση του τέρματος των φιλοξενουμένων, για το οποίο είπε ότι είναι αδικαιολόγητο να υπάρχουν επτά παίκτες της ΑΕΛ μέσα στη μεγάλη περιοχή και τέσσερις των Ιωαννίνων και να δέχονται τέρμα. Έκανε προσεχτική ανάλυση της φάσης στο βίντεο δείχνοντας όλη τη φάση, όπου διαπιστώθηκαν τρία λάθη.
Δεν πήγε παίκτης στον Σολτάνι που πήρε την πρώτη κεφαλιά, στον Τζημόπουλο που έκανε το σουτ και στον Κόντε που πέτυχε το γκολ σε ένα κόρνερ που έγινε προς τα έξω. Και εκτέθηκαν οι παίκτες που είχαν προσωπικά μαρκαρίσματα αφού στα στημένα δεν παίζει η ομάδα ζώνη.
Συμπτωματικά βρέθηκε ο Αγκάνοβιτς στη φάση με το σουτ του Τζημόπουλου αφού δεν ήταν ο παίκτης του.
Πάντως επισήμανε δύο θετικά, ότι επί των ημερών του η ομάδα στο πρωτάθλημα σε κάθε αγώνα πετυχαίνει τέρμα, ενώ μπήκαν οι παίκτες με το «μαχαίρι στα δόντια» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Είπε ότι θα μπορούσε να γίνει το 2-0 στο πρώτο μέρος αλλά η ομάδα θα μπορούσε και να είχε χάσει, αφού έπαιξε στο δεύτερο μέρος με πέντε επιθετικούς και ρίσκαρε όπως έκανε σε προηγούμενους αγώνες.
ΧΑΝΕΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΦΑΤΙΟΝ
Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννενα άφησε και ένα επιπλέον πρόβλημα που λέγεται Φατιόν καθώς ο παίκτης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Επιλέχθηκαν αυτά τα παιχνίδια γιατί ο άλλος ικανός αμυντικός χαφ, ο Λαγός, δεν θα παίξει με την Ξάνθη, ενώ με τη Λαμία στον εκτός έδρας αγώνα μπορούν να χρειαστούν και τα δύο αμυντικά χαφ.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίσθηκαν την Κυριακή να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.
ΤΕΛΟΣ ΚΟΝΤΟΡ ΚΑΙ ΝΑΒΑΡΟ
Από χθες η «Ε.τ.Δ.» είχε προαναγγείλει την αποχώρηση δύο παικτών από την ΑΕΛ και αυτοί είναι ο Ναβάρο με τον Κόντορ όπως ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι δύο παίκτες βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μετά από αίτημα αποδέσμευσης που κατέθεσαν.
Ο 29χρονος Ισπανός, Τσίμο Ναβάρο που έχει «στεριώσει» στην Ελλάδα με σταθμούς τον Αστέρα Τρίπολης, την Καλλονή, τον Λεβαδειακό και τα Τρίκαλα είχε μόλις δύο συμμετοχές με την ΑΕΛ στη φετινή Super League. Οσο για τον 24χρονο Κόντορ, μολονότι ήταν πέρσι βασικό στέλεχος της ομάδας, φέτος δεν έχει συμμετοχές.
3.673 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν μέχρι τώρα, 34.643 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 4.949. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων ήταν στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα που κόπηκαν 1.018 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 15.670. Στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.673 εισιτήρια.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου (14:00) στη Super League. Η διαδικασία θα γίνει στα γραφεία του Συνεταιρισμού και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσεως «1/7/2016 – 30/6/2017».
2. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως «1/7/2016 - 30/6/2017».
3. Διάφορα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass