ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δύσκολες αποστολές για Ερμή, ΑΕΛ

• Η ομάδα της Αγιάς δοκιμάζεται στην Πάτρα (19.00), ενώ οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν τον Αμύντα (17.00)

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2017 22:24

Δύσκολες αποστολές για τους εκπροσώπους του νομού περιλαμβάνει η σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Συγκεκριμένα ο Ερμής Αγιάς δοκιμάζεται στην Πάτρα (19.00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ντέρμπι κορυφής της ημέρας, ενώ η ΑΕΛ θα παίξει στο κλειστό του Υμηττού (17.00) με αντίπαλο τον Αμύντα.
Αναλυτικά:
Ένα ακόμα παιχνίδι πρόκληση έχει μπροστά του ο Ερμής Αγιάς, αυτή τη φορά στην Πάτρα με αντίπαλο τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Απόλλωνα. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη ψάχνει την πέμπτη συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα, την τρίτη συνεχόμενη και την πρώτη «εκτός των τειχών», ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Αγιώτες καθώς θα αγωνιστούν χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη Νέστορα Κόμματο, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή του στο σημερινό ματς.
«Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα που τις τελευταίες ημέρες έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς παρά τη σημαντική απουσία του Κόμματου, θέλουμε να ανταποκριθούμε στη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, να είμαστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή, Γρηγόρης Γιασάρης.
Στην αποστολή του Ερμή Αγιάς, η οποία βρίσκεται από χθες το βράδυ στην αχαϊκή πρωτεύουσα συμπεριλήφθηκαν οι Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Παπαδόπουλος, Νταλλός και Σταυροθόδωρος.

 

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ Η ΑΕΛ
Χωρίς προβλήματα μετέβη χθες στην Αθήνα η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στον Αμύντα. Ο Χρήστος Χασανίδης μετά το τέλος και της χθεσινής πρωινής προπόνησης, με την οποία ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας, είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεσή του για το ματς του Υμηττού.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση δήλωσε: «Όλα τα εκτός έδρας ματς έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά αυτό με τον Αμύντα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς πρόκειται για μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, μια ομάδα συμπαγής, μιας και οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους αφού παίζουν χρόνια μαζί.
Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη κάναμε στα τελευταία ματς.
Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας μέχρι το τέλος ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό».
Πλην τον Ναούμη που θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ήτοι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές, Γκιουλέκας.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Υμηττού, 17.00, Αμύντας-ΑΕΛ
Ψυχικού, 17.00, Ψυχικό-Μαρούσι
«Π. Σαλπέας», 17.00, Εθνικός-Ηρακλής
Λευκάδας, 17.00, Δόξα Λευκάδας-Χολαργός
Δαϊς, 17.00, Δούκας-Περιστέρι
Καστοριάς, 17.00, Καστοριά-Αρκαδικός
Περιβόλας, 19.00, Απόλλων Π.-Ερμής Αγιάς
Παπάγου, 17.00, Παπάγου-Καρδίτσα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    14
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Απόλλων Π.    12
Ηρακλής*    11
Ερμής Αγιάς    11
Καστοριά    11
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δόξα Λευκάδας    11
Χολαργός*    11
Μαρούσι    10
Παπάγου    10
Ψυχικό    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΕΛ    9
Αμύντας*    9
Εθνικός*    9
Αρκαδικός    8
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΣ Καρδίτσας    8
Δούκας    8
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

Του ‘Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass