ΕΣΟΔΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ Η ΕΠΣΛ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ

Οικονομική ανάσα για τα σωματεία

• Θα μοιραστούν 80.000 λαχνοί σε όλες τις ομάδες του νομού • Μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο 1200 cc και παράλληλες κληρώσεις για μηχανάκι-σκούτερ και τηλεόραση • Αντιπροσωπεία της ΚΕΔ/ΕΠΟ τη Δευτέρα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 22:05

Μία από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις υλοποιεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ. Ο λόγος για τη μεγάλη λαχειοφόρο, με δώρα ένα αυτοκίνητο 1200 cc, μία τηλεόραση και ένα μηχανάκι-σκούτερ, για την οποία το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, έδωσε χθες το τελικό «οκ» και πλέον η διαδικασία μπαίνει στο στάδιο της υλοποίησης, αφού όλα έχουν ρυθμιστεί.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία, όπως επισημαίνουν στην Αδριανού, θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη και θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στα σωματεία του νομού, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ειδικότερα, η διοίκηση της Ένωσης προσδοκά έσοδα της τάξης των 150.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού, δηλαδή στα ερασιτεχνικά σωματεία. Σύμφωνα με το πλάνο διεξαγωγής της λαχειοφόρου, θα εκδοθούν 80.000 λαχνοί, των 2 ευρώ έκαστος (θα παρακρατηθεί από την ΕΠΣΛ ένα ποσοστό για να καλυφθούν τα έξοδα της λαχειοφόρου), οι οποίοι θα μοιραστούν σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία αγωνίζονται. Συγκεκριμένα θα δοθούν 100 λαχνοί για κάθε τμήμα υποδομής, 500 λαχνοί σε κάθε σωματείο της Γ’ Ερασιτεχνικής, 600 της Β’ Ερασιτεχνική, 700 της Α1, 800 της Α’ και 1500 της Γ’ Εθνικής, ήτοι στον Αχιλλέα Φαρσάλων που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού.
Η κλήρωση για το μεγάλο δώρο, το αυτοκίνητο, θα γίνει προς το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και συγκεκριμένα στις 17/4/18, η πρώτη χρονικά κλήρωση για την τηλεόραση θα διεξαχθεί στις 30/1/18, ενώ στις 20/3 θα διεξαχθεί η κλήρωση για το μηχανάκι-σκούτερ.
Για την υλοποίηση της λαχειοφόρου είχε οριστεί ειδική επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μπασαγιάννη, Αλατά, Γκουτζαμάνη, Γρηγοριάδη και Καρκατσέλα. Η εισήγηση της επιτροπής κατατέθηκε χθες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και εγκρίθηκε ομόφωνα. Απομένει ο μειοδοτικός διαγωνισμός για το αυτοκίνητο των 1200 cc μέχρι την προσεχή Τρίτη.
«Η συγκεκριμένη λαχειοφόρος ήταν μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις με στόχο να ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία του νομού, στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Γνωρίζουμε το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στις ομάδες του νομού, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν έσοδα για να επιβιώσουν. Ως διοίκηση έχουμε υποχρέωση να συνδράμουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με στόχο ένα καλύτερο αύριο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού» σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ
Ημερίδα με θέμα τις τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας διοργανώνει η ΕΠΣΛ την προσεχή Δευτέρα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο (19.00). Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο του νομού (διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες σωματείων, αθλητικοί συντάκτες, φίλαθλοι), θα μιλήσουν μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ήδη η παρουσία του κ. Καλύβα έχει οριστικοποιηθεί, ενώ εντός των ημερών θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των υπόλοιπων μελών που θα έρθουν. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν οι ΕΔ και τα Δ.Σ. των όμορων ΕΠΣ.
Στόχος της ημερίδας δεν είναι απλά η ενημέρωση σχετικά με τις τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας, αλλά η σύσφιξη σχέσεων, όλων όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και η καλλιέργεια οικογενειακού κλίματος, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του τοπικού ποδοσφαίρου. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης «θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Να ενημερωθούμε για τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας, να εκφράσουμε τις απορίες μας και να καλλιεργήσουμε πνεύμα ενότητας, με στόχο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού».

 

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ
Με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ προχώρησε χθες στην οριστική αποβολή από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ των Καλαρρυτών επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμο 400 ευρώ για τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Ελάτειας στον αγώνα με την τοπική Θύελλα. Όπως επισημάνθηκε χθες από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, παρόμοια περιστατικά θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα βίας στο τοπικό ποδόσφαιρο. Επίσης στον ποδοσφαιριστή της Θύελλας που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να εργασθεί καθώς και στον διαιτητή της αναμέτρησης θα δοθεί οικονομική ενίσχυση.

 

ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Σχετικά με την αγωνιστική στις 23/12 το θέμα παραμένει ανοικτό. Θα υπάρξει επαφή με τα σωματεία της Α’ και της Α1 ΕΠΣΛ προκειμένου να ληφθεί οριστική απόφαση. Επίσης σχετικά με την ετήσια χοροεσπερίδα αποφασίσθηκε να γίνει τον Φεβρουάριο, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass