ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΑΕΛ ήταν στο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 20:31

Μέλη της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ και παρακολούθησαν από τη θύρα 3 των επισήμων, την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τη Λαμία.


Πρώτος χρονικά στο γήπεδο βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας που κάθισε μαζί με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που ήταν στην κερκίδα, με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Παναγιώτη Μαντζανά, τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Βέβη και τον πρώην αντιπρόεδρο της ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο.
Λίγο μετά, την εμφάνισή τους έκανε και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ με τους Ηλία Φυντάνη, Ανδρέα Λαυδαριά, Γιάννη Παυλίδη και Βασίλη Βάνη να κάθονται πιο δίπλα.
Η ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League θα ταξιδέψει στη Λαμία και χθες οι «βυσσινί» είχαν την ευκαιρία να κατασκοπεύσουν τον προσεχή αντίπαλό τους.

 

ΤΟ... ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ
Μεγάλο μπέρδεμα υπήρξε σχετικά με την περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας ισχυριζόταν πως αυτός θα περνούσε στην επόμενη φάση καθώς μετρά στην επίθεση ποιος έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ, ενώ η Λαμία υποστήριζε πως μετρά η συνολική διαφορά τερμάτων.
Και αυτό το στήριζε πως τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουν αλλάξει, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη μορφή της σχετικής τροπολογίας του ΚΑΠ, που άλλαξε πριν από τρεις εβδομάδες.
Πριν το ματς μάλιστα ζήτησαν διευκρινίσεις από τους διαιτητές της συνάντησης και τον παρατηρητή, με αυτούς να τους διαβεβαιώνουν πως σε περίπτωση ισοβαθμίας η Λαμία είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση μιας και η διαφορά τερμάτων είναι το νούμερο ένα κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass