ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΛ

Φιλικό ματς - γιορτή στον Βόλο

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 22:54

Πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, ο αγώνας μεταξύ των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας και της ομάδας Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

Οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας αποτελούν το εγχείρημα της δημιουργίας μιας ομάδας που ξεκίνησε από μία παρέα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ τους για τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Παράλληλα, η δραστηριοποίησή τους θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό με διάφορες εκδηλώσεις που θα συμμετέχει η ομάδα.
Επίσης, προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» προς τους μικρότερους αθλητές και ποδοσφαιριστές.
Στην ομάδα που έχει ως έδρα τον Βόλο, συμμετέχουν πενήντα (50) παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ένστολοι Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υπήρξαν παλαίμαχοι όλων των Θεσσαλικών ομάδων.
Στο χθεσινό παιχνίδι «φιέστα» έδωσαν το παρών δόξες του παρελθόντος από όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας και φυσικά βολιώτες πρώην ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Ένωση Παλαιμάχων Θεσσαλίας, αλλά και άσοι που αγωνίστηκαν με την ομάδα Παλαιμάχων της ΑΕΛ. Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος και συμμετείχε κανονικά στο παιχνίδι, με τους Παλαιμάχους της ΑΕΛ.
Παρόντας, χωρίς ν’ αγωνιστεί, ήταν κι ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος που ανήκει στον Σύνδεσμο Τρικάλων και είναι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και μέλος των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα των Επιλέκτων κέρδισε την ΑΕΛ 5-2. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αναβιώτης, Θοδωρής Νάκας(με φοβερό σουτ από 35 μέτρα περίπου), Αναστασίου, Καραγιώργος, Μαλανδρινός, ενώ για τους «βυσσινί» σκόραραν ο Κώστας Τσότσος με τον Τάσο Μπεριτζά.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Ιωάννης Κουζάκης.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Λάκης Γάκης-Βαγγέλης Αραβανόπουλος): Σαραφίδης, Γανωτής, Κασιούρας, Κουλαξής, Μάνος, Πρατσίλας, Πελεκάνος, Αναβιώτης, Τόλλιας, Νάκας, Τζοβάρας(Βαγενάς, Τσεκούρας, Ρουπακιάς, Ντούρας, Αναστασίου, Μάρας, Καραγιώργος, Μαλανδρινός, Μπουντίνας, Αρβανίτης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης) : Θεολόγης Παπαδόπουλος, Σελιώνης, Παραφέστας, Παπαντωνίου, Βασιλείου, Παπαρίζος, Ράμμος, Τσότσος, Κούγιας, Φ.Πλίτσης, Λιάπης(Μπεριτζάς, Αβραμούλης, Βουρούκος).
*Μετά το παιχνίδι ακολούθησε δεξίωση και οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ δια του αρχηγού τους Τάκη Παραφέστα, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους Επιλέκτους και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Θοδωρή Νάκα, που κατάγεται από το Δαμάσι. Μάλιστα απηύθυναν πρόσκληση να γίνει και φιλικό στη Λάρισα, με τον κ.Νάκα να τους ευχαριστεί από την πλευρά του για τη συμμετοχή τους στον χθεσινό αγώνα αλλά και για τη «ζεστασιά» που έδειξαν στη νεοσύστατη αυτή ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass