Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Και τώρα η Λαμία…

• Θέλει ισοπαλία αύριο στο Αλκαζάρ (17:15) για να προκριθεί

Δημοσίευση: 27 Νοε 2017 22:30

Η προχθεσινή ήττα του Απόλλωνα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 2-0, σε συνδυασμό και με τα χθεσινά αποτελέσματα της Football League, οδήγησαν τη λαρισινή ομάδα στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο είχαν μια καλή αγωνιστική εικόνα, σε αντίθεση με το δεύτερο όπου «λύγισαν» και δέχθηκαν δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αιγινιακός την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, ο οποίος και έκανε χθες την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Όμως από σήμερα η σκέψη θα είναι στον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Λαμία, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:15 (ΟΤΕ 3) στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η λαρισινή ομάδα θέλει νίκη ή ακόμη και ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς υπερτερεί στην επίθεση εφόσον ισοβαθμήσει με τον αντίπαλό της.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση που θα γίνει στην Τερψιθέα, θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα πάρει στην αποστολή και τι σχήμα θα παρατάξει.
Χθες ο Χατζής έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, που δεν περιείχε όμως ασκήσεις με την μπάλα και σήμερα θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση.
Σίγουρος απόντας θα είναι ο Καρακατσάνης, ενώ ο Σαχινίδης που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι του, στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι διαθέσιμος για να αγωνισθεί.
Επίσης και ο Μαυριάς έχει ένα χτύπημα στο χέρι του από τον αγώνα στην Καρδίτσα, όμως η ακτινογραφία που έβγαλε ήταν καθαρή και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass