ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Εκτός έδρας αποστολές για τους Λαρισαίους

*Θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα για τον Ερμή Αγιάς *Στην Πάτρα δοκιμάζεται η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 15:05

Εκτός έδρας αποστολές περιλαμβάνει η σημερινή 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής για τις ομάδες του νομού. Ο Ερμής Αγιάς θα αντιμετωπίσει στην Καρδίτσα (17.00) την ομώνυμη ομάδα στο θεσσαλικό ντέρμπι της ημέρας, ενώ η ΑΕΛ την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: Με τον φυσικό της ηγέτη Νέστορα Κόμματο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αλλά και τους Δεμερτζή και Χρυσόπουλο, που επίσης απουσίαζαν από την προηγούμενη αναμέτρηση, να τίθενται κανονικά στη διάθεση του Γρηγόρη Γιασάρη, ο Ερμής Αγιάς φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις, στο δύσκολο σημερινό παιχνίδι στην Καρδίτσα. Ένα παιχνίδι ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της έχει δείξει ότι είναι πολύ επικίνδυνη και η οποία παλεύει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το θετικό για την ομάδα της Αγιάς είναι ότι η προετοιμασία της εβδομάδας κύλησε ικανοποιητικά. Οι τραυματισμοί ξεπεράστηκαν, οι παίκτες έδωσαν όλοι το «παρών» στις προπονήσεις και δηλώνουν πλέον ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι.
«Η Καρδίτσα είναι μία φιλόδοξη ομάδα με δυνατή έδρα. Ιδιαίτερα στο γήπεδό της παρουσιάζεται πιο δυνατή οπότε εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και προσθέτοντας ενέργεια και ενθουσιασμό να φτάσουμε στη νίκη» σχολίασε ο φόργουορντ του Ερμή Γιάννης Δεμερτζής μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε: «Είναι ευχάριστο ότι επανήλθαν όλοι οι τραυματίες και είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και να δουλέψουμε πολύ καλά ολόκληρη την εβδομάδα και να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας που είχαμε χάσει λόγω των απουσιών. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, να μην δεχθούμε εύκολα καλάθια, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, γιατί όποιος ελέγξει τον ρυθμό θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη».
Στην αποστολή για το σημερινό ματς κλήθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Παπαδόπουλος, Νταλλός, Στιβαχτής και Σταυροθόδωρος.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ
Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Πάτρα, απέναντι σε μία ομάδα που θέτει τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, όπως ο Απόλλωνας, έχει μπροστά της η ΑΕΛ.
Οι «βυσσινί» μετά από δύο σερί αρνητικές εμφανίσεις θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά κυρίως θα τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με τον τεχνικό Χρήστο Χασανίδη να δηλώνει ότι περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
«Είμαστε έτοιμοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Προερχόμαστε από δύο ήττες που συνδυάστηκαν με άσχημες εμφανίσεις και περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν αντίδραση και τις πραγματικές τους δυνατότητες, που σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που έδειξαν κόντρα στην Καρδίτσα και τον Παπάγου. Παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, καθώς πρέπει να καλύψουμε τα εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα για εμάς».
Πλην τον Ναούμη που θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ήτοι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές, Γκιουλέκας και Γράβας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α2 μπάσκετ των ανδρών έχει ως εξής:
15:45, Καστοριά-Μαρούσι
17:00, Απόλλων Π.-ΑΕΛ
17:00, Ψυχικό-Χολαργός
17:00, Εθνικός-Δούκας
17:00, Δόξα Λευκάδας-Περιστέρι
17:00, Παπάγου-Αρκαδικός
17:00 Καρδίτσα-Ερμής Αγιάς
18:30, Αμύντας-Ηρακλής
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    10
Ηρακλής    9
Χολαργός    9
Ψυχικό    8
Δόξα Λευκάδας    8
Παπάγου    7
ΑΕΛ    7
Ερμής Αγιάς    7
Εθνικός    7
Μαρούσι    7
Αμύντας    7
Καστοριά    7
Απόλλων Π.    6
Αρκαδικός    6
ΑΣ Καρδίτσας    6
Δούκας    6
*Μαρούσι και Απόλλων Π. έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass