ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΒΑΘΙΑΣ ΟΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του Αντώνη

Δημοσίευση: 10 Νοε 2017 17:18

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και παρουσία πλήθους κόσμου, στα πρόσωπα του οποίου περίσσεψαν τα δάκρυα, τελέστηκε χθες το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η εξόδιος ακολουθία του 37χρονου Αντώνη Κορέστη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από έναν άνισο αγώνα που έδινε τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Ράγισαν καρδιές όταν το λευκό φέρετρο σκεπασμένο με τη Γαλανόλευκη βγήκε από την εκκλησία και το άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδιδε τιμές στον άτυχο Επισμηνία της Μ.ΑΤΑ, στο εξαίρετο στέλεχος του Προσκοπισμού και σ’ έναν διαιτητή-παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους- που διακρίθηκε για το ήθος του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, την εντιμότητά του αλλά και για την καλοσύνη του.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Γιώργος και Κυριακή, τα αδέρφια του Ζωή-Κωνσταντίνα και Γρηγόρης, αλλά και η εκλεκτή της καρδιάς του Γιώτα με την οποία σχεδίαζαν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους, αλλά η μοίρα τους πρόλαβε.
Ανείπωτος ο πόνος και για τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γνωστούς της οικογένειας Κορέστη, που έσπευσαν από νωρίς στον ιερό ναό, για να πουν το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι που τόσο άδικα «έφυγε» από τη ζωή. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την εκκλησία, ενώ πάρα πολλοί βρίσκονταν στον προαύλειο χώρο. Ήταν δε χαρακτηριστικό ότι για αρκετή ώρα, μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο κόσμος περίμενε καρτερικά, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Αντώνη.
Συγκινητικές οι στιγμές όταν ο Προσωπάρχης Μ.ΑΤΑ Α/σμχος κ. Ντάβαρης, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Καλύβας, ο βαθμοφόρος των Προσκόπων κ. Κορδάς και ο επιστήθιος φίλος του, Ηλίας, εκφώνησαν τους επικήδειους για τον Αντώνη, που ήταν πάντα ένας εξαίρετος συνάδελφος, ένας πραγματικός φίλος, ένας σπάνιος άνθρωπος.
Αν και η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Γηροκομείο Λάρισας, έξω από τον ναό αρκετά ήταν τα στεφάνια που κατέφθασαν. Συγκεκριμένα στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος (ΠΝ) κ. Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) κ. Χριστοδούλου, ο Αρχηγός Τ.Α. αντιπτέραρχος (Ι) κ. Μπλιούμης, ο διοικητής Μ. ΑΤΑ α/σμχος κ. Μαγκώτσιος και το προσωπικό, η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών COSMOTE, οι ΠΑΕ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ, η ΚΕΔ/ΕΠΟ, η ΕΠΣΛ, η ΕΔ/ΕΠΣΛ, ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού κ.ά.
Το ύστατο αντίο, μαζί με τους φίλους του, συναδέλφους του και συγγενείς είπαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Παπαδημόπουλος, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας από το ΑΤΑ, την 110 ΠΜ και τη ΔΑΚ, οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ και μέλη της ΚΕΔ κ. Τριτσώνης και Καλύβας, μαζί με τους εκπροσώπους της Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ κ. Τζήλο και Γκάγκα, οι διεθνείς Αρετόπουλος (Τρικάλων), Κορομπίλια (Δυτ. Αττικής) και ο μέχρι πρότινος διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Δασκαλόπουλος (Κορίνθου), σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη, τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΔΠΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίτσα, ο πρόεδρος κ. Νεμπεγλέρας και μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΠΛ, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, της Ερασ. ΑΕΛ, του Απόλλωνα Λάρισας και πολλών σωματίων του νομού, εκπρόσωποι των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, πρώην στελέχη της ΕΠΣΛ και της λαρισινής διαιτησίας, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, ο περιφερειακός έφορος Προσκόπων κ. Κόρκας και στελέχη του Προσκοπισμού, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass