ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ 5-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ

Ο Οικονόμος «έσπασε» το αήττητο του Ηρακλή

• Στη 2η θέση η Δήμητρα Γιάννουλης • «Σκόνταψε» στο Δαμάσι ο Κίσσαβος Συκουρίου και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή • Γκραν γκινιόλ παιχνίδι στα Βούναινα

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 22:30

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε χθες τη νίκη της ημέρας στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα υποχρέωσε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ηρακλή Λάρισας στην πρώτη του φετινή ήττα με το εμφατικό 5-2. Έτσι η έδρα της Τσαριτσάνης μετατρέπεται σε απόρθητο κάστρο καθώς ο Οικονόμος μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα «εντός των τειχών» παιχνίδια και μάλιστα με μεγάλα σκορ (εντός έδρας έχει πετύχει τα 16 από τα 18 συνολικά γκολ που έχει στο ενεργητικό τους).
Για τον Ηρακλή Λάρισας ήταν σαφώς μία ψυχρολουσία, ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Κίσσαβος Συκουρίου (που τον απειλούσε με έναν βαθμό λιγότερο) ηττήθηκε με 1-0 στο Δαμάσι από τον τοπικό Δαμασιακό (που «χτίζει» σερί έχοντας «4 στα 4»).
Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Δωτιέα Αγιάς με 2-0, ενώ η Δόξα Αργυροπουλίου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας με 2-1 τη Δόξα Βλαχογιαννίου και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.
Ο ΠΟΕ συνέχισε την ανοδική του πορεία, περνώντας αλώβητος από την Αμυγδαλέα (1-2), ο Σμόλικας νίκησε με 1-0 τη Λάρισα 2012 και πρόσθεσε πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, με το ίδιο σκορ ο Φαλανιακός πήρε το τρίποντο στη Ν. Πολιτεία, ενώ στα Βούναινα η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 4-3 του Τυρνάβου μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, καθώς το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μετά από διπλή ανατροπή με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

Σμόλικας - Λάρισα 2012    1-0
Αργυροπούλι – Βλαχογιάννι    2-1
Οικονόμος - Ηρακλής Λάρ.    5-2
Δαμασιακός – Συκούριο    1-0
Αμυγδαλέα - ΠΟ Ελασσόνας    1-2
Βούναινα - Τύρναβος 2005    4-3
Αστραπή Ν. Π. – Φαλανιακός    0-1
Δήμητρα Γιάνν. - Δωτιέας Αγιάς    2-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    17-9    17
Δήμητρα Γιάνν.    7-3    16
Συκούριο    11-8    16
Αργυροπούλι    9-7    16
ΠΟ Ελασσόνας    14-8    15
Δωτιέας Αγιάς    10-7    14
Οικονόμος    18-8    14
Δαμασιακός    9-8    13
Σμόλικας    7-4    13
Αμυγδαλέα    11-7    11
Λάρισα 2012    11-9    11
Φαλανιακός    5-9    7
Βλαχογιάννι    6-19    6
Βούναινα    9-15    6
Τύρναβος 2005    9-17    5
Αστραπή Ν. Π.    6-21    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11, 15:00)
Αμυγδαλέα     –     Βούναινα
ΠΟ Ελασσόνας     -     Αστραπή Ν. Π.
Τύρναβος 2005     -     Δήμητρα Γιάνν.
Φαλανιακός     –     Σμόλικας
Δωτιέας Αγιάς     –     Αργυροπούλι
Λάρισα 2012     –     Οικονόμος
Βλαχογιάννι     –     Δαμασιακός
Συκούριο     -     Ηρακλής Λάρ.

 

 

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Πολύ μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου Ηρακλή Λάρισας πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο ντέρμπι της χθεσινής ημέρας. Οι «πράσινοι» του Κώστα Κατσάρα επικράτησαν με το εμφατικό 5-2 και υποχρέωσαν τον αντίπαλό τους στην πρώτη φετινή ήττα. Για τους φιλοξενούμενους, που για μία ακόμα φορά αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, η ήττα αυτή δεν αποδείχθηκε μοιραία, καθώς διατήρησαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Οικονόμος άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ενέργεια του Γκαμπέτα, ο Χάμος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 1-0.
Στο 7’ ο Δραχαλίβας έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Χάμο που σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και χάνοντας μία σημαντική ευκαιρία για το 2-0, το οποίο τελικά έγινε στο 12’ με το διαγώνιο σουτ του Γκαμπέτα.
Στο 13’ ήταν η σειρά του Ηρακλή Λάρισας, με τον Φώτο να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Νούσιας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικά στο 17’ και πάλι ο Φώτος βγήκε μόνος απέναντι στον Νούσια και μείωσε σε 2-1, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο 50’ σε ανατροπή του Γκαμπέτα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μόσχο καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Χάμος γράφοντας το 3-1.
Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Φώτο (ίσως ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Ηρακλή), ο οποίος σε νέο τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια.
Στο 68’ ο Β. Σακοράφας εκμεταλλεύτηκε την κακή θέση αντίπαλου τερματοφύλακα, που είχε βγει από την εστία του και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ στο 71’ ο Β. Σακοράφας με συρτό σουτ ανάγκασε τον Αναστασίου να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πούτας και ο Χάμος με πλασέ έγραψε το 5-1
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-2 στο 75’ με το σουτ του Ζαφειρίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Πούτας, Κολιός (78’ λ.τ. Ζηρδέλης), Κουμπούρας, Σαπάκος, Χάμος, Μιφτάρι, Γκαμπέτας (87’ Ντούφας), Καραλούλης (71’ Παληγιάννης), Δραχαλίβας (62’ Β. Σακοράφας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (88’ Βασιλειάδης), Φορτομάρης (73’ Παπαμάνος), Νάστας, Μόσχος, Παπαγιαννούλης (76’ Ψωμολιάς), Γιαννακόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (73’ Σπανός), Ζαφειρίου, Φώτος.

 

ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Νίκη που τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ηρακλή, πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0 επί του Δωτιέα Αγιάς. Μία δίκαιη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη αφού οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που επιθετικά παρουσίασε αδυναμίες.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας πολύ καλά διαστήματα η καθεμία, χωρίς ωστόσο να γίνει η μεγάλη φάση (γενικά το παιχνίδι ήταν φτωχό σε καλές στιγμές).
Αυτά όλα μέχρι το 39’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκατζούλη, ο Μάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και ο Σουφχάρας με νέα κεφαλιά σχεδόν πάνω στη γραμμή έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Η καλύτερη στιγμή για τον Δωτιέα σημειώθηκε στο 78’ όταν μετά από φάουλ του Ντακούλα, ο Ριζούλης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Μαστοροδήμος με ωραία ενέργεια αποσόβησε τον κίνδυνο.
Τελικά η Δήμητρα Γιάννουλης που στην επανάληψη απείλησε κυρίως με γρήγορες επιθετικές ενέργειες, σφράγισε τη νίκη στο 88’ όταν μετά από έξοχη ενέργεια του Κατσαμάγκα μέσα στη μεγάλη περιοχή και πάσα στον Γκατζούλη, ο τελευταίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του νεαρού Νίτσα και των βοηθών του κ. Τσαπράζη και Αγγ. Τέγου.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Αμπατζίδης (46’ Τσαρούχας), Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαμπάλης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (89’ Πουρνάρας), Τσιαντούλης (1’ λ.τ. Σέντζας).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος (46’ λ.τ. Μπέτσιος), Τσακάλι, Φλέγγας (82’ Τσαγκαλάς), Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Χαλάτσης, Τσιρογιάννης (46’ λ.τ. Ριζούλης), Υφαντής (65’ Ντελής).

 

ΜΕ «4x4» ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ
Ο Κίσσαβος Συκουρίου δεν μπόρεσε να διευρύνει το σερί του και να βρεθεί μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 μέσα στο Δαμάσι από τον τοπικό Δαμασιακό που πέτυχε την 4η σερί νίκη.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και από τις δύο πλευρές με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται άτυχοι στο 40’ όταν σε χέρι αμυνομένου μέσα στη μεγάλη περιοχή κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Πλιάγκας που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιγδάνη που έκανε μεγάλη απόκρουση.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον ίδιο τρόπο (δηλαδή σε χέρι), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάλτας, κάνοντας το 1-0.
Το σκορ του πρώτου μέρους διατηρήθηκε μέχρι το τέλος αφού οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων στην επανάληψη δεν καρποφόρησαν κι έτσι ο Δαμασιακός πρόσθεσε μία ακόμα πολύτιμη νίκη - την τέταρτη κατά σειρά - στο ενεργητικό του.
Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δίχρης του Κισσάβου.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (83’ Βίδρας), Ντόκος, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Τσάλτας, Μουσιάρης (88’ Δεληχάς), Δούκας (75’ Μόκας), Λούτσος, Σουγλής, Λέτσιος (70’ Καρατζιόλης).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (80’ Ζαϊρές), Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Αγγέλης, Δίχρης, Τζιούρας (65’ Καρβούνης), Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης

 

ΤΡΕΙΣ «ΣΤΗΜΕΝΕΣ» ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Τρία «στημένα» ήταν αυτά που καθόρισαν το χθεσινό αποτέλεσμα στο Αργυροπούλι και έδωσαν τη νίκη στην τοπική Δόξα με 2-1 απέναντι στη Δοξα Βλαχογιαννίου.
Συγκεκριμένα στο 39’ με πέναλτι (που κέρδισε ο Ταρταμπούκας), ο Τσιάγκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 59’ ο Ταρταμπούκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το Βλαχογιάννι μείωσε σε 2-1 στο 77’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαντής (το κέρδισε ο Πάτσης).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Ζάχος, Τσένος, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καφφές (67’ λ.τ. Γκαραγκούνης), Σαΐτης, Τσιάγκος, Κόκκορας (80’ Τσούτσας), Κυρίτσης (89’ Τσίτσιας), Ταρταμπούκας.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας Λ. (65’ Μωυσίδης), Μάρκου, Πάσος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Πάτσης, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης (70’ Ιγγλέζος).

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ Ο ΠΟΕ
Ο ΠΟΕ συνέχισε την ανοδική του πορεία καθώς πέρασε νικηφόρα από τον Αμυγδαλέα (1-2). Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους καθώς στο 10’ μετά από ωραία ενέργεια του Ι. Κυρίτση ο Ν. Μπαρλαγιάννης με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 42’ με τον Καρβούνη, στην επανάληψη πίεσαν για να φτάσουμε στο 86’ όταν ο Πολύζος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 1-2. Στα τελευταία λεπτά ο Αετός είχε δύο ακόμα καλές στιγμές για την ισοφάριση αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Αετού Αμυγδαλέας το οποίο αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Φάνη Πρίφτη και Αντώνη Ραμάι. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Πρίφτης (68’ Ανδριανόπουλος), Πολύζος, Μούτσιος (46’ Ευαγγελούλης), Περδίκης (40’ Ραμάι), Κλούρας, Ντιντής, Δημητρέλης, Κορμός, Αντωνόπουλος, Καρβούνης (75’ Σπανός).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Ι. Κυρίτσης, Νταμπώσης, Ποτόσογλου, Περτζιόνι, Αθ. Κυρίτσης, Παναγιώτου (65’ Σιαφαρίκας), Γελαλής (70’ Σινάπαλος), Ματούλας, Μπούνα, Μπαρλαγιάννης Ν. (90’ Μπαρλαγιάννης Ι.).

 

Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
Το γκολ του Λιούσκα στο 30ό λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Σμόλικα Φαλάνης απέναντι στη Λάρισα 2012 που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, για να φτάσουμε στο 30’ όταν ο Λιούσκας με τον Σκούπρα έπαιξαν πολύ ωραία το 1-2 και ο πρώτος με εντυπωσιακό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας έγραψε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (65’ Γάλλος), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης (85’ Τεκέδης), Τάχας (80’ Βενέτης), Κατσαρός (70’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ., Μανακούσιος Θ., Κίτσιος Π., Σελήνης, Φλώρος Βαλ., Τσιάκος, Μπόντε (85’ Νταής), Δαλαμπύρας (68’ Κριεμάδης), Ξέρας.

 

ΦΤΩΧΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΚΙΗ
Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε από τη Νέα Πολιτεία ο Φαλανιακός. Το φτωχό αλλά πολύτιμο 0-1 για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά σημειώθηκε μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μαχαίρα, ο Αλεξανδρής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει διαφορά ασφαλείας αλλά ο Σουλιώτης με προβολή μετά από κόρνερ του Αλεξανδρή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Αστραπής, παρά την ήττα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο ήταν ανταγωνιστική αλλά δεν ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 80’ πάντως είχε μία πολύ καλή στιγμή για να πάρει την ισοπαλία.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Σκόμπας (85’ Τσαγκαλίας), Χλωρός, Κατσιάνος, Κιούσης (40’ Ιωαννίδης), Ζήσης, Καψιώχας, Τόπης (75’ Πράπας), Καλτσάς (60’ Μαναός), Αργυρακούλης, Μπέτσης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Πάνου (89’ Γκάζι), Πανταζής Ηλ. (73’ Παπαδόπουλος), Κολοβός, Μπλέντι, Λυγούρας, Παπαγεωργίου (80’ Καρακίτσιος), Αλεξανδρής (57’ Αλατάς Δ.).

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ
Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πέτυχαν τα Βούναινα με 4-3 επί του Τυρνάβου. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη καθώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μετά από διπλή ανατροπή με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.
Τα Βούναινα άνοιξαν το σκορ στο 18’ 1-0 με τον Τσανά μετά από πάσα του Γ. Χατζηλιάδη, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 33’ με το πλασέ του Μπάκου.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά στο 40’ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του Τυρνάβου, όμως με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Καρέτζος, μετά από διαδοχικά σουτ των Τσανά, Μερτζανίδη και Καζάνι που αποκρούστηκαν με νέο σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 48’ ο Τσανάς και στο 53’ ο Καζάνι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους για να φτάσουμε στο 55’ όταν ο Πατσιωτός βρήκε δίχτυα και έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Τύρναβο (2-3).
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 87’ όταν ο Τσανάς με πλασέ, μετά από σέντρα του Καζάνι, ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 90’+1’ ο Φαρμάκας μετά από ενέργεια του Τσανά διαμόρφωσε το τελικό 4-3 χαρίζοντας τη νίκη στα Βούναινα.
Στο 90’ αποβλήθηκε ο Πατσιωτός από την ομάδα του Τυρνάβου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση.
ΒΟΥΝΑIΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης (85’ Γιουρούκης), Καρέτζος, Φαρμάκας, Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ. (68’ Ραπτόπουλος), Τσανάς, Γκ. Καζάνι.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Αλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Καρακάνος (85’ Λιάκος), Γαλάνης, Καλέσης, Νάτσης, Βλιώρας, Τζιόλας, Μπάκος (72’ Γκαντρής), Πατσιωτός, Τσούτσας (50’ Καραλής).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass