ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ

Αρχίζει ο… γολγοθάς της ΑΕΛ

• Ηλίας Φυντάνης: «Τα παιδιά θα κερδίσουν και την κούραση» • Ελπίδες να παίξει ο Κριζμάν • Σήμερα βίντεο και ανάλυση του ματς με τον ΠΑΟ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 22:03

Η κατάφωρη αδικία που έγινε σε βάρος της ΑΕΛ στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στη «Λεωφόρο» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έκανε ακόμη πιο δυνατούς τους παίκτες της ομάδας, που νιώθουν σαν πληγωμένα… θηρία.

Θέλουν λοιπόν να αντιδράσουν στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά και να δείξουν πως αυτή η ομάδα μπορεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, όμως είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει και να βρει τον δρόμο της.
Αυτές τις ημέρες ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία τους και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, από τη μεγάλη διάθεση που έχουν στις προπονήσεις και την επαγγελματική ευσυνειδησία που δείχνουν.
«Τα παιδιά έχουν… πεισμώσει από τον άδικο τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσουν, όπως πρέπει. Πάνω από όλα είναι άνθρωποι, θέλουν πάρα πολύ να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα νικήσουν και την… κούραση», τόνισε ο κ.Φυντάνης.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΡΙΖΜΑΝ
Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κριζμάν έβγαλε το πρόγραμμα δίνοντας το 70% των δυνατοτήτων του και σήμερα, αύριο στις προπονήσεις θα φανεί κατά πόσο είναι απόλυτα έτοιμος.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, για τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (18:15).
Απόντες θα είναι οι τραματίες Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας και Μασούρας.
Ο μεν πρώτος ήταν χθες στη Λάρισα και πήρε άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα του και εκεί προσωπικός του γιατρός θα τον παρακολουθεί, μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη το πόδι του. Με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις υπολογίζεται να επανέλθει μετά τις 10 Δεκεμβρίου.
Για τον Γκόλια συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στις 28 Οκτωβρίου, στο AEL FC ARENA(15:00).
Απώλεια θα είναι ο Μασούρας που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και εξαιτίας τραυματισμού δεν θα παίξει κόντρα στον Πλατανιά, αλλά λόγω της μεγάλης θέλησης που έχει, ενδέχεται να επιστρέψει στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, την ερχόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.
Σημειώνεται πως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όμως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει προπόνηση στη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 2, από τις 2.15 για 45’ περίπου θα δούνε οι παίκτες το βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα γίνει ανάλυση του παιχνιδιού από τον προπονητή τους Ηλία Φυντάνη. Στις 3.30 θα αναχωρήσει η αποστολή που θα συγκροτηθεί με 20 παίκτες για την Αθήνα και αρχίζει ο γολγοθάς.
Αύριο στις 8 το πρωί η ομάδα αεροπορικώς από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα μεταβεί στα Χανιά και στις 5 το απόγευμα θα προπονηθεί η ομάδα σε γήπεδο της περιοχής.
Την Κυριακή θα αγωνισθεί στις 18:15 με τον Πλατανιά, θα διανυκτερεύσει στα Χανιά, τη Δευτέρα θα προπονηθεί η ομάδα το πρωί και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα με πτήση μέσω Ηρακλείου, ενώ ξημερώματα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί για το Κύπελλο την Παναχαϊκή(17:15) και το Σάββατο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα παίξει για τη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA(15:00).
Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως θα είναι μια εβδομάδα…φωτιά για τους «βυσσινί».

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Ημέρα φωτογράφισης η χθεσινή για το αγωνιστικό τμήμα με φόντο το AEL FC ARENA για την επίσημη ετήσια φωτογράφιση του ρόστερ 2017-2018, για τη Σούπερ Λιγκ. Μαζί τους το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ και ο τεχνικός διευθυντής, ενώ με την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκαν και παίκτες από την ΑΕΛ Κ20.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass