ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Οι μηχανικοί του Δήμου κατασκεύασαν το Κολυμβητήριο

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 20:19

Καθοριστική ήταν η συνεισφορά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων και των μηχανικών που υπηρετούν σ’ αυτή (φωτ.), στον σχεδιασμό και την κατασκευή του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας.


Από τεχνικής άποψης, πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο. Αξίζει να τονιστεί ότι από τη Τεχνική Υπηρεσία έγινε και η μελέτη αρχιτεκτονικών, στατικών, και μηχανολογικών, αποδεικνύοντας την επάρκειά της. Ίσως πρόκειται για τη μοναδική Δημόσια Υπηρεσία στη χώρα που εκπονεί τόσο σημαντικές μελέτες. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη μελέτη πήρε έγκριση λειτουργικότητας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ότι διαθέτει τις προδιαγραφές της FINA. Διαφορετικά δεν θα εκδιδόταν οικοδομική άδεια αλλά ούτε και άδεια λειτουργίας ώστε να μπορεί το Κολυμβητήριο να φιλοξενήσει διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.
Πολύχρονη διαδικασία απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση του έργου λόγω των εμπλοκών στη χρηματοδότησή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατασκευή εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας τριών διευθυντών στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Ξεκίνησε επί Μίνας Αίβαλιώτου Α. Μ. η οποία συνταξιοδοτήθηκε, συνεχίστηκε επί Λίλης Γιοβρή Α. Μ. η οποία είναι τώρα γενική διευθύντρια του Δήμου και ολοκληρώθηκε επί του νυν διευθυντή Αθ. Πατσιούρα Τ. Μ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας, προϊστάμενοι ήταν στο Τμήμα Έργων ο Μιχαήλ Τσιάρας Π.Μ. και στο Τμήμα Η-Μ Εγκαταστάσεων ο Δημήτρης Χατζίκος Η.Μ. Τ.Ε. και εν συνεχεία η Βασιλική Μπουμπίτσα Η.Μ.
Την Ομάδα Μελέτης αποτελούσαν: Αρχιτεκτονική Μελέτη ο Αντώνης Λαχανάς Α.Μ. και η Ελένη Μάγκου Α.Μ., Στατική Μελέτη ο Μιχάλης Τσιάρας Π.Μ. και η Σοφία Ρωμανάσου Π.Μ., Η/Μ Εγκαταστάσεις η Αναστασία Συνάπαλου Μ.Μ. και ο Αργύρης Τζιλάκας Η.Μ.
Την Ομάδα Επίβλεψης αποτελούσαν οι μηχανικοί: Αρχιτεκτονικά Ελένη Μάγκου Α.Μ., Στατικά Μιχαήλ Τσιάρας Π.Μ. και Αστέριος Παπαϊωάννου Π.Μ. , Η/Μ Εγκαταστάσεις Αναστασία Συνάπαλου Μ.Μ. και Αργύρης Τζιλάκας Η.Μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass