ΕΝΩ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Διήμερο ρεπό στον Απόλλωνα

*Η ομάδα ολοκλήρωσε τα φιλικά και είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2017 15:49

Αντίστροφη μέτρηση άρχισε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, όπου ο Απόλλων Λάρισας καλείται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Μενίδι, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.


Η λαρισινή ομάδα που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο του νομού στη συγκεκριμένη κατηγορία, ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών της παιχνιδιών προχθές στη Θεσσαλονίκη, όπου ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο είχε γενικά μια καλή παρουσία, ενώ στο δεύτερο οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πετύχουν τα δύο τέρματα τους.
Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης είδε αυτό που ήθελε και εντόπισε τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν, για να διορθωθούν στο χρονικό περιθώριο που απομένει, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.
Δοκίμασε διάφορα σχήματα για να δει τις αντιδράσεις των παικτών του και ασφαλώς την εβδομάδα που έρχεται θα καταλήξει και ποιο θα είναι το βασικό σχήμα που θα παρατάξει.
Χθες και σήμερα οι παίκτες θα ξεκουραστούν καθώς τους δόθηκε διήμερο ρεπό και αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της Τερψιθέας.
*Αύριο εν τω μεταξύ θα αξιολογηθεί η κατάσταση των τραυματιών Χρήστου Αγρόδημου και Νίκου Ιορδανίδη, με τον πρώτο να έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα προσπαθήσει -εκτός απροόπτου- να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass