ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Αυτά τα παιδιά, μου δίνουν χαρά

• Παχατουρίδης: «Ανατρέψαμε εις βάρος μας το αποτέλεσμα»

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 22:04

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και το…τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου οι προπονητές στις δηλώσεις τους για το παιχνίδι επισήμαναν μεταξύ άλλων τα εξής:

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, για την ομάδα που παρουσίασε. Είχαμε τις πληροφορίες ότι πρόκειται για μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Όσον αφορά σ’ εμάς νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι είναι στο ρόστερ του Αχιλλέα. Πέρα από πολύ καλοί χαρακτήρες, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι και καλοί παίκτες. Εμείς το ξέρουμε βέβαια, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας, με τα γνωστά γεγονότα. Και νιώσαμε αρκετά πιεσμένοι. Μας βγήκαν και κάποια προβλήματα στη πορεία με κάποια παιδιά που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν. Όλο αυτό είναι ιδιαίτερο σημαντικό για μένα γιατί δίνει μεγαλύτερη αξία στη σημερινή νίκη, μιας και τα παιδιά καταθέσαν την ψυχή τους για ένα ακόμη παιχνίδι. Με τέτοια διάθεση και τέτοια προσπάθεια, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε όλοι. Να ευχαριστήσω πολύ όλο τον υπέροχο κόσμο των Φαρσάλων που πραγματικά συμπαραστάθηκε στην ομάδα. Είδε την προσπάθεια και τη διάθεση των παιδιών. Συνεχίζουμε με το κεφάλι σκυμμένο και πολλή δουλειά και στο μέλλον θα δείξουμε τον ίδιο και ακόμη καλύτερο εαυτό μας». Θοδωρής Παχατουρίδης (Θήβα): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με ωραίο συνδυασμό. Προφανώς δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στα γεμίσματα της αντίπαλης ομάδας. Και με δύο στημένες φάσεις, με λάθος τοποθετήσεις τακτικής στα στημένα, καταφέραμε να ανατρέψουμε εις βάρος μας το αποτέλεσμα. Αυτό που δείχνει πως προσπαθήσαμε πάρα πολύ είναι το ότι αν και μείναμε με δέκα παίκτες για μισή ώρα περίπου, τα παιδιά το διαχειριστήκανε σωστά και νομίζω πως ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass