ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ερμή Αγιάς

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2015 10:16

 

 

Του Κ. Γκιάστα

Στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τοποθετήθηκε ο Ερμής Αγιάς που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα μετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» χθες έμαθαν και τους αντιπάλους του που είναι οι εξής: ΑΟ Αγρινίου, ΓΑΣ Μελίκης, ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης, ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου, ΑΣ Καρδίτσας, ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών, Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης, ΓΣ Σιάτιστας, Εύαθλος Μακεδόνες Πολ., ΓΣΚ Λασσάνης, ΑΠΣ Πτολεμαϊδας, ΑΠΣ Αίας Ευόσμου και ΑΣ Μακεδονικός.

Για τα ονόματα των αντιπάλων ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης σχολίασε στην «Ε» τα εξής: «Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις από τόσο νωρίς. Οι ομάδες ακόμα χτίζονται και πρέπει να περάσει ο καιρός για να δούμε την δυναμικότητα του καθενός αντιπάλου. Ωστόσο αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι δύο γεγονότα. Ένα το ότι ήρθαν στον όμιλο δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Εύοσμος και ο Μακεδονικός ενώ το άλλο είναι πως θα υπάρχουν νεοφώτιστες ομάδες όπως είμαστε και εμείς. Για παράδειγμα κανείς δεν ξέρει για τον Εύαθλο και την Πτολεμαίδα όπως δεν ξέρουν για εμάς. Είναι νέα στοιχεία που θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη στις 11 Οκτωβρίου και η προετοιμασία αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά το 15Αύγουστο.

*Κόμματος, Γκαμπέτας και Χαλκιάς είναι οι τρεις πρώτοι σίγουροι παίκτες γύρω από τους οποίους θα χτιστεί η νέα ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι ανανεώσεις με τους υπόλοιπους περσινούς αθλητές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στα κενά. Ανάλογα με αυτά θα γίνουν και οι κινήσεις για την απόκτηση άλλων παικτών.

**Τέλος να σημειώσουμε πως αύριο Κυριακή και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα υπάρξει η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στην οποία καλούνται από το σύλλογο να παρευρεθούν όλα τα μέλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass