ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σημαία εκκίνησης σήμερα για το 6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 15:36

Ο νοτιοδυτικός Όλυμπος και τα παράλια του Ν. Λάρισας είναι οι φετινοί προορισμοί για το 6ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου 2017, που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς.

Οι εκκινήσεις τόσο της σημερινής όσο και της αυριανής ημέρας θα γίνουν από τη Λάρισα, ενώ ο τερματισμός και η τελετή απονομών θα γίνει στην Αγιά Λάρισας, αφού προηγηθούν εκατοντάδες σκληρά χιλιόμετρα και ειδικές διαδρομές στον Όλυμπο και στα πανέμορφα παράλια του Ν. Λάρισας.

Η διαδρομή του φετινού Ράλι Ολύμπου είναι η παρακάτω:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. -1η μέρα αγώνα: Λάρισα (εκκίνηση), Γιάννουλη, Τύρναβος, Δαμάσι, Μεσοχώρι, Δομένικο, Στεφανόβουνο, Γαλανόβρυση, Ελασσόνα (κεντρική ανασυγκρότηση), Μ. Ελευθεροχώρι, Ιππικός Όμιλος Ολύμπου -Πύθιο, Καλλιθέα, Ολυμπιάδα, Κρυόβρυση, Συκαμινέα, Καρυά, Καλλιπεύκη, Γόννοι, Μακρυχώρι, Λάρισα (τερματισμός 1ης μέρας).

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017και ώρα 10.30 π.μ. – 2η μέρα αγώνα: Λάρισα( εκκίνηση), Συκούριο, Πουρνάρι, Ελάτεια, Ευαγγελισμός, Κοιλάδα Τεμπών, Στόμιο, Κόκκινο Νερό, Κουτσουπιά, Παλιουριά, Βελίκα, Αγιόκαμπος, Σκήτη, Αγιά (Τερματισμός-Τελετή απονομών -Οικοδεσπότης ο Δήμος Αγιάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass