ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ικανοποιημένος ο Φυντάνης από τους παίκτες του

* Ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει μια καλή παρουσία και στο φιλικό με τον Aρη * Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Λαγός

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 22:02 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Οκτ 2017 22:03

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Οι «βυσσινί» έχουν ανέβει ψυχολογικά μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου παλικαρίσια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έδειξαν πραγματικοί μαχητές.
Και αυτός που φυσικά δείχνει περισσότερο ικανοποιημένος είναι ο τεχνικός τους Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος κατόρθωσε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Η ψυχολογία μετρά πάρα πολύ σε έναν ποδοσφαιριστή όπως και να δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.


Αυτά συνεχώς τονίζει στις προπονήσεις ο κ. Φυντάνης, που αρέσκεται σε λίγα λόγια και πολλή δουλειά, διότι μόνο έτσι έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Χθες λοιπόν στην προπόνηση όλοι οι παίκτες είχαν φοβερό πάθος και αγωνιστική πειθαρχία, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.
Ειδικά στα 45’ που αγωνίσθηκαν στο δίτερμα σε όλο το γήπεδο, ενθουσίασαν με τη σοβαρότητα που επέδειξαν, κρατώντας συνεχώς τις θέσεις τους.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί όπως και αύριο, ενώ την Κυριακή η ομάδα θα αγωνισθεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα δυνατό τεστ (17:00).
Ο Ηλίας Φυντάνης θέλει να έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνιστική πειθαρχία, απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Football League.
ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ
Εν τω μεταξύ, ο Λαγός συνεχώς κερδίζει έδαφος και από το ιατρικό τιμ της λαρισινής ομάδας καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσει να επανέλθει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Θα απουσιάσουν ο Γκόλιας που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Σέρβος Μάρκο Γιοβάνοβιτς υπολογίζεται να επανέλθει μετά από 40 ημέρες περίπου.
ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Η Κ17
Με τη Λαμία εκτός έδρας θα αγωνισθεί αύριο στις 13:30 η ομάδα Κ17 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Ο τεχνικός Ζήσης Ζιάγκας και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
* Οσον αφορά στην ομάδα της Κ20 όπου προπονητής είναι ο Μίλτος Ζιάκας, θα κάνει το ρεπό της.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass