ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

«Είναι πολύ ωραία να επιστρέφω στον τόπο μου»

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:11

Ο Λαρισαίος άσος του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το παιχνίδι για τα συναισθήματά του, για την επιστροφή του στην γενέτειρά του, με αφορμή το παιχνίδι του κυπέλλου, αλλά και για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό.


«Είναι ωραία να επιστρέφω πίσω στον τόπο μου. Έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ. Έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια εδώ. Ήρθα να παίξω ένα ματς κυπέλλου. Είχαμε και καλά και κακά διαστήματα, στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και κρατάμε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια.
Σε ό,τι αφορά στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, είναι ένα ντέρμπι, είναι η αρχή του πρωταθλήματος, οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι και στις δύο άκρες, και στην άμυνα και στην επίθεση, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να παίζουμε καλύτερη άμυνα γιατί δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Προσωπικά, έχω κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, γιατί είχα μείνει δέκα μέρες έξω, αλλά πιστεύω να είμαι έτοιμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass