ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΚΑΛΗ

Κούγιας: Τους έκαψαν τα ορφανά τηλέφωνα…

• «Δεν πουλάω ούτε με 20 εκατομμύρια ευρώ την ομάδα» • Φωτογραφίες όσων συμμετέχουν στο σημερινό συλλαλητήριο

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017 22:08

Σε τρεις άξονες κινήθηκε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που έγινε στην αίθουσα Τύπου του Ael Fc Arena.

Ο πρώτος αφορούσε στα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από ένα «ορφανό» τηλέφωνο και για τα οποία έριξε ευθύνες στο νυν πρόεδρο της ερασ. ΑΕΛ Γιώργο Νάκα και στον πρώην Αντώνη Τσαγκάλη. Τα μηνύματα χυδαίου περιεχομένου μοιράστηκαν στους εκπροσώπους Τύπου των μέσων μαζικής ενημέρωσης και τα οποία ουσιαστικά αφορούσαν στη σημερινή συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου κατά του μεγαλοϊδιοκτήτη που διοργανώνεται μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Ο δεύτερος αφορούσε στο πωλητήριο της ομάδας λέγοντας ότι μετά την κόντρα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη δεν ισχύει και δεν πουλάει την ομάδα ούτε με 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο τρίτος αφορούσε στον αγωνιστικό τομέα και στις επιλογές προπονητών που έκανε όχι μόνο τη φετινή περίοδο αλλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Λάρισα.

 

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ
Η συνέντευξη ξεκίνησε με την τοποθέτηση σχετικά με την κόντρα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας λέγοντας ότι δεν ήθελε να υποτιμήσει τους συναδέλφους του, ούτε να αφήσει υπονοούμενα.
Η φράση την οποία είπε ότι δεν άνοιξε δικηγορικό γραφείο από ευπρέπεια μαζί με τον Λάμπρο Μαργαρίτη, υπονοώντας, όπως υποστήριξε, ότι δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί την πολυδιαφημισμένη παρουσία του στην ΑΕΛ.
Σ’ εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε, τόνισε, ένας νεαρός από την πλευρά των οργανωμένων και είπε για να μην «κλείσουν» τα γραφεία της Λάρισας.
«Μηχανικά λόγω στιγμής, επανέλαβα αυτό», υποστήριξε ο κ. Κούγιας.
«Στεναχωριέμαι που έλαβε τόση έκταση αλλά εκμεταλλεύτηκε αυτός ο άνθρωπος ο οποίος αποτελεί τον εγκέφαλο όλων αυτών που συμβαίνουν σε βάρος μου στο παρασκήνιο από την πρώτη μέρα που πάτησα στη Λάρισα.
Μετά από μία δική μου τοποθέτηση το βράδυ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, παρενέβη ο Γιώργος Νάκας ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής… και όπως με πληροφόρησαν είπε ότι δεν με θέλει κανείς στη Λάρισα και ετοιμάζεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας να μου κάνει μήνυση».
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας είπε ότι βρήκε το τηλέφωνο του Γιώργου Νάκα από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, του τηλεφώνησε λέγοντάς του: «Τον πήρα τηλέφωνο στη 1.10 και του είπα ότι αυτά που κάνει αυτός και ο Τσαγκάλης θα πάτε φυλακή».
Στη συνέχεια τόνισε ότι αφού τελείωσε η συνομιλία του με τον κ. Νάκα από ένα άλλο τηλέφωνο (το νούμερό του δόθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων) άρχισε να έρχεται στο κινητό μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο. «Την Τρίτη θα σε πάρει π….α όλη η Ελλάδα, Νόμιζες μ…α ότι μας έχεις για πρωινό σου… Θα περιφέρεις το κουφάρι σου, βρωμάς πτωμαίνη, την Τρίτη τελείωσες και επίσημα… Οι φωτογραφίες της πορείας θα γίνουν εφιάλτης κοκάκια».
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας απαντούσε κατονομάζοντας ως αποστολείς τους κ. Νάκα, Τσαγκάλη λέγοντας: «Σας έχω για πολύ πλάκα. Ειδικά εσένα Νάκα με τον Τσαγκάλη. Σε είκοσι χρόνια θα φύγω. Δεν γεμίζετε ταξί. Τριάντα αδελφές κρυφές είσαστε με είκοσι χρόνια αρραβώνες».
Στο μεταξύ σε άλλο μήνυμα ισχυρίζεται ο αποστολέας προς τον κ.Κούγια ότι θα στηρίξουν το κίνημα εναντίον του ο δήμαρχος, η κ. Καραλαριώτου και ο περιφερειάρχης που μπλέκονται άθελά τους.
Ο κ. Κούγιας απάντησε ότι: «Θα κάνετε όλοι μαζί έρανο. Αυτό το μήνυμα αδελφάρες θα πάει στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Λυπάμαι την πατήσατε. Εγώ είμαι άτρωτος γιατί είμαι τρελλός. Μετά την Τρίτη θα δηλώσω ότι τώρα δεν φεύγω».
Και κατέληξε: «Εγώ τους φωτογράφισα και τους δύο ανοιχτά ποιοι το κάνουν και καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για αδίστακτους ανθρώπους που έφθασαν σε σημείο να με εκβιάσουν ότι μετά τις πορείες και όσα θα ανεβάσουν σαν εικόνες».
Επίσης ο κ. Κούγιας είπε ότι στόχος είναι να δώσει την ομάδα τζάμπα γιατί ειδάλλως θα κάνουν πορείες συνέχεια. Τόνισε επίσης: «Λένε ότι θα τον σιχαθούν και τα παιδιά του γιατί αυτά διαβάζουν στο διαδίκτυο. Ποτέ στη ζωή μου δεν φοβήθηκα κανέναν. Φοβάσαι όταν έχεις κάνει κακό σε κάποιον».
Στη συνέχεια ο κ.Κούγιας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο που μεγάλωσε καταλήγοντας ότι «τους έχει για πρωινό».
Επανήλθε λέγοντας: «Πώς τους ανέχεστε αυτούς τόσα χρόνια. Αυτούς που τους ευεργέτες της πόλης τον Καντώνια, τον Πηλαδάκη ακόμα και τον Πλεξίδα, αυτούς που έβαλαν τα λεφτά τους, πώς τους μεταχειρίζονται αυτοί που τους ψηφίζουν 30 άτομα… Εγώ είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο… Εγώ δεν έχω μπράβους και να δέρνω όποιον αντιστέκεται. Δεν είμαι όμως και σάκος του μποξ για να μπορούν να με εκβιάζουν, να με ξεφτιλίζουν και να απειλούν τα παιδιά μου. Ως εδώ… Μετά από αυτή την εξέλιξη εγώ έδωσα εντολή να φωτογραφηθούν αυτοί που θα είναι στη συγκέντρωση…. Μερικοί νομίζουν ότι αυτή είναι η πόλη των κορόιδων».

 

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Ο κ.Κούγιας κατόπιν αναφέρθηκε στο πωλητήριο της ομάδας λέγοντας: «Εγώ ενεργώ αντίθετα, το πωλητήριο τέλος. Ούτε με είκοσι εκατομμύρια. Αν έλθει κάποιος δημοσίως άνθρωπος με αρχές, με διεύθυνση εργασίας ο οποίος θα έχει τεράστια χρήματα για να την οδηγήσει καλύτερα από μένα, πιο νοικοκύρης από μένα και να φέρει καλύτερο προπονητή από μένα, αυτός θα την πάρει…».
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρθηκε σε κάποιους που μοίραζαν πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα στη Λάρισα χωρίς να κατανομάσει λέγοντας ότι αν προκληθεί θα μιλήσει και ζήτησε να μάθουν αν είναι ΑΕΛ.
«Με τον κ.Πηλαδάκη έχω άριστες σχέσεις όπως και με τον Πλεξίδα και από τις πλευρές των δύο αυτών δεν βρήκαν τίποτα» είπε για σενάρια αγοράς που κυκλοφόρησαν.

 

ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
Ο κ. Κούγιας διαπληκτίστηκε με εκπρόσωπο μέσου μαζικής ενημέρωσης όταν ο τελευταίος είπε ότι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του είχε πει ότι δεν θα πουλήσει την ομάδα. Τον αποκάλεσε ψεύτη.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό τομέα λέγοντας ότι προσπαθούσε να στηρίξει τους προπονητές.
Είπε ότι ο Τσιώλης έφυγε γιατί νόμιζε ότι η ομάδα είναι πεσμένη ενώ έδιωξε τον Φυντάνη για να στηρίξει τον Πάους παρότι ο Φυντάνης ήταν άτομο εμπιστοσύνης του.
Είπε ότι ο μόνος που έφυγε μόνος του ήταν ο Ντόστανιτς γιατί διαφώνησε όταν δεν τιμωρήθηκε ο Ναγιάρ.
Εξήγησε ότι προσλήφθηκε ο Ματάισεν αλλά ενώ έβαλε νέα παιδιά που πιστεύει δεν έβαλε έμπειρους παίκτες που θα πρόσφεραν περισσότερα.
Μίλησε για παίκτες που έπαιζαν στοίχημα μαζεμένοι σε ένα δωμάτιο».

 

ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σχετικά με την εξακρίβωση του τηλεφώνου είπε ότι πρόκειται για αριθμό τηλεφώνου που είναι ορφανό.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Ο κ. Κούγιας έκλεισε τη συνέντευξη με την ερώτηση τι θα κάνει με το σημερινό συλλαλητήριο. Είπε: «Αν κάποιος βρίσει και έχεις τη φωτογραφία του και ηχητικό ντοκουμέντο θα μπορείς να προστατέψεις την προσωπικότητά σου…. Όταν σου κάνουν αυτό για να πουλήσεις αυτό είναι εκβιασμός... Δεν είναι ασύδοτοι οι πάντες… Θα εμφανισθούν με κουκούλες…».

 

Ο Στ. Πουλαράκης στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε την είσοδο στη διοίκηση του Φαρσαλινού επιχειρηματία και αντιδημάρχου Σταύρου Πουλαράκη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass