ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο Σ. ΜΑΡΚΟΥ

Πρόεδρος της ΕΕΠ ο Γραμμένος

• Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των ομοσπονδιακών

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 20:24
Σωτήρης Μάρκου Σωτήρης Μάρκου

Συγκροτήθηκε και ανακοινώθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, στην οποία προεδρεύων ορίστηκε, βάσει καταστατικού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος.

«Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, Μπιόρν Βασάλο και Άντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και Έντουαρντ Ντερβισάι, αλλά και του νέου γραμματέα της ΕΠ/FIFA Μάριου Γεωργίου, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 28/9/2017», πληροφόρησε η ΕΠΟ.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν, επίσης, οι Νικόλαος Βακάλης, Βρακάς, Παναγιώτης Δημητρίου και Περικλής Λασκαράκης. Εκ μέρους της Super League θα συμμετέχουν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου και Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League, Αστέριος Αντωνίου.
Ανανεώθηκαν έως τις 30/6/2018 οι συμβάσεις συνεργασίας των Ομοσπονδιακών προπονητών και συνεργατών των Εθνικών ομάδων, που έληγαν στις 30/9/2017. Πρόκειται για τους: Κώστα Τσάνα, Γρηγόρη Μπιζά, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα, Δημοσθένη Κάβουρα, Αντώνη Πριόνα, Βασίλη Γεωργόπουλο, Σταμάτη Αντωνίου, Μιχάλη Ιορδανίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη, Δημήτρη Μπατσίλα, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέφανο Αϊβαλιώτη και Γεώργιο Καραγεώργου. Τέλος, ορίστηκε το γήπεδο της Τούμπας ως έδρα διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας για την προκριματική φάση του EURO 2019 (13/11/2017, 16:30).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass