ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Υπολογίζω όλους τους παίκτες

• Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Δείξαμε πως είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα»

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2017 20:31

Σε όλο το ρόστερ υπολογίζει, όπως δήλωσε, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ ανέφερε πως όλες οι ομάδες ανυπομονούν για να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Αχιλλέα, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό επίπεδο, έδειξε πως είναι ανταγωνιστική και έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του που αγωνίσθηκαν με διάθεση, στην πρόβα τζενεράλε πριν το ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Απόλλων Λάρισας): «Θέλουμε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να είμαστε στο μεγαλύτερο ποσοστό έτοιμοι. Σίγουρα όχι μόνο η δική μου ομάδα αλλά και όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρούνε τα πατήματά τους, είναι φορτωμένες από την κούραση και αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να μπούμε σε αγωνιστικότητα, σε ρυθμό παιχνιδιού. Οι πληροφορίες για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής είναι συγκεχυμένες, όλες οι ομάδες θέλουνε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από κει και πέρα βλέπετε καθημερινά βγαίνουνε καινούργιες προσφυγές, έχει γίνει της μόδας θα έλεγα, κάτι το οποίο πάει πίσω το πρωτάθλημα. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, προσπαθούμε να κρατάμε την ομάδα ήρεμη και μέσα από τη διαδικασία των φιλικών, να τη διατηρούμε σε εγρήγορση, να βελτιώνουμε πράγματα, τις αδυναμίες μας και να αυξάνουμε τη διάρκειά μας στην απόδοση. Και να είμαστε ανταγωνιστικοί και απαιτητικοί σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα στο φιλικό αυτό παιχνίδι ήθελα τα παιδιά που μείνανε φυσιολογικά εκτός από τον αγώνα με την Καλλιθέα, να πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής, απέναντι σε μια ομάδα του νομού που την επόμενη Κυριακή ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ στα Φάρσαλα να έχουνε καλή χρονιά, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, τα καλύτερα στον κ. Τριανταφυλλόπουλο. Θεωρώ ότι τα συμπεράσματα είναι χρήσιμα, τα παιδιά έδειξαν διάθεση, έβγαλαν ενέργεια, ήτανε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είχαμε καλή λειτουργία στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό κομμάτι και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Για μένα δεν υπάρχουν πρόσωπα, υπάρχει ομάδα, υπολογίζω σε όλο το ρόστερ και θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να είναι σε εγρήγορση».

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Ετοιμαζόμαστε εδώ και δύο μήνες για το ξεκίνημα της Γ’Εθνικής, ενός πολύ δύσκολου πρωταθλήματος όπως φαίνεται πως θα εξελιχθεί, με τις ομάδες που υποβιβάζονται, με τον αριθμό των ομάδων. Θεωρώ πως είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, εδώ και 20 ημέρες πατάμε πολύ καλύτερα. Στα τελευταία φιλικά μας έχουμε πολύ καλή παρουσία και γι’ αυτό σήμερα είχαμε αυτή τη δυνατότητα και την τύχη να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Γνωρίζαμε πόσο καλά δουλεμένη είναι από τον κ. Θεοδοσιάδη. Ήταν μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Μαρτίνο, θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και αυτό νομίζω ότι το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε το δικό μας μερίδιο στις ευκαιρίες, κάναμε βέβαια και κάποια λάθη, κάτι που είναι λογικό καθώς είμαστε μια νέα ομάδα που «κτίζεται» ακόμη. Πιστεύω πως έχουμε δρόμο μπροστά μας, είμαι σίγουρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά για τα τρεξίματα και τη διάθεση που βγάλανε και τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, με μια ομάδα που εκτιμώ πως δεν θα βρούμε σε τέτοιο επίπεδο, στο πρωτάθλημα και της εύχομαι το καλύτερα όπως και στον κ. Θεοδοσιάδη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass