ΒΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ

Τέλος στην... καψούρα του

• «Κέρδισα φίλους από το ποδόσφαιρο» δηλώνει ο 36χρονος επιθετικός

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 22:13

Όλα τα ευχάριστα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Για τον Βασίλη Καψούρη από το Αρμένιο, το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, αλλά όσα χρόνια και αν αγωνίσθηκε σε πολλές ομάδες του νομού, δεν άλλαξε ο χαρακτήρας του.

Πάντα σεμνός, με το χαμόγελο και υπομονετικός σε δύσκολες στιγμές.
Σε ηλικία 16 χρονών ξεκίνησε ένα όμορφο... ταξίδι, κολύμπησε σε βαθιά και ρηχά νερά και 20 χρόνια μετά αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Κέρδισα πολλά από το ποδόσφαιρο αν και δεν έγινα επαγγελματίας. Φίλους και εμπειρίες. Υπήρξαν καλές αλλά και κακές στιγμές, που δεν μπόρεσα να βρω το δίκιο.
Όμως πιστεύω πως προσπάθησα σε όλες τις ομάδες που αγωνίσθηκα και εγκαταλείπω το ποδόσφαιρο με ψηλά το κεφάλι. Ευχαριστώ συμπαίκτες μου, αντιπάλους, προπονητές και παράγοντες με τους οποίους συνεργάσθηκα. Ένα όμορφο ταξίδι με πολλές συγκινήσεις έφτασε στο τέλος του και μπορεί να μην θέλω να το πιστέψω, όμως, είναι η πραγματικότητα» τόνισε ο 36χρονος πλέον επιθετικός ο οποίος για την ομάδα του χωριού του, το Αρμένιο, ευχήθηκε να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια στις μεγαλύτερες κατηγορίες του τοπικού ποδοσφαίρου, γιατί όπως είπε δεν της αξίζει η Γ’ΕΠΣΛ.
*Ο Καψούρης ξεκίνησε από τη Δόξα Αρμενίου και εν συνεχεία έπαιξε στις παρακάτω ομάδες: Α.Ε.Μελίας, Ηρακλή Λάρισας, Ηρακλή Χάλκης, Απόλλων Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αετό Μακρυχωρίου, Αετό Αμυγδαλέας, Αστέρα Ριζομύλου, Λαρισαϊκό και τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Δόξα Αρμενίου.
Σημειώνεται πως για 3ο χρόνο λειτουργεί υπό την ευθύνη του η ομάδα «Λέοντες» με 30 περίπου παιδιά από την τοπική κοινωνία και τα γύρω χωριά.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass