ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Βασ. Βάνης

*Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η μίνι προετοιμασία στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 22:05

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε», καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ με μία λιτή ανακοίνωση ανέφερε πως τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Βασίλης Βάνης. Σε δηλώσεις του το νέο μέλος της οικογένειας των «βυσσινί» τόνισε πως αισθάνεται ευλογημένος που βρίσκεται στην ομάδα ξανά από αυτό το πόστο (έχει βρεθεί στις ακαδημίες της ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής), ενώ υπογράμμισε πως δουλειά του θα είναι να βρίσκεται κοντά στην ομάδα όλη την ημέρα και να κάνει τους παίκτες να είναι μια οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Βάνης».

Ο Βασίλης Βάνης από χθες έπιασε δουλειά στο Καρπενήσι και θα έχει συνεργασία με τον τεχνικό κ. Πάους για τα θέματα της ομάδας.

Κατά τα άλλα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η μίνι προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/9, 18:15) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο τεχνικός Αντρέ Πάους βλέπει όλους τους παίκτες να δουλεύουν με διάθεση και αυτό τον ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Εκτός ομαδικού προγράμματος είναι ο Αγκάνοβιτς που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και αναμένεται να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα από αύριο χωρίς να υπάρχει αγωνία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Θεοδωρόπουλο που θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις.

Γουάλας και Λεοζίνιο συμμετείχαν κανονικά στη χθεσινή προπόνηση, δείχνοντας να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και ότι είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την «Ενωση».

Δ.Σ. ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Μεθαύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, θα συνεδριάσει το ΔΣ της Super League και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και η επιλογή εκπροσώπων ως μελών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 08/09/2017 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση ετησίου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2/ Έγκριση προγράμματος και ορισμός αγώνων Α΄Γύρου.

3/ Επιλογή Εκπροσώπων του Συνεταιρισμού ως μελών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., όπως αυτή ορίζεται στο Άρθρο 52 του Καταστατικού της.

4/ Διάφορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass