ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ

Διεξήχθησαν τα γραπτά τεστ της ΕΔ/ΕΠΣΛ

*Έγραψαν συνολικά 53 άτομα *Αύριο τα αγωνιστικά τεστ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 15:34

Με τη συμμετοχή 53 συνολικά ατόμων ολοκληρώθηκαν χθες στο 3ο Λύκειο Λάρισας τα γραπτά τεστ της ΕΔ/ΕΠΣΛ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές όπως ορίζει ο κανονισμός διαιτησίας πριν την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Από την πλευρά της ΕΔ/ΕΠΣΛ το «παρών» έδωσαν ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Λιόλιος και τα μέλη κ. Βαλιώτης, Κωστής, Γιαννακόπουλος και Κουρδής. Οι γραπτές επιδόσεις των προαναφερομένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών θα μετρήσουν για την αξιολόγησή τους όσον αφορά στους ορισμούς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ.

Τη σκυτάλη θα πάρουν αύριο Πέμπτη οι αγωνιστικές δοκιμασίες που θα διεξαχθούν στις 18.00 στο αθλητικό κέντρο «Αlana» (οδός Καρδίτσης, μετά τις Δικαστικές Φυλακές), Υπενθυμίζεται ότι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στα αγωνιστικά τεστ.

Παράλληλα η ΕΔ/ΕΠΣΛ θα πραγματοποιήσει την πρώτη εκπαιδευτική-επιμορφωτική-ενημερωτική συγκέντρωση των διαιτητών, για την περίοδο 2017-18, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και ώρα 20.00. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μεταξύ άλλων θα γίνει ενημέρωση για τις τροποποιήσεις των κανονισμών που ισχύουν για τη σεζόν 2017-18

Τέλος μεθαύριο Παρασκευή 8 του μηνός θα τρέξουν στα συμπληρωματικά αγωνιστικά τεστ στην Αθήνα οι Λαρισαίοι διαιτητές Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου και Τσιοφλίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass