ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:

«Ο Δωτιέας δεν ανήκει σε ιδιώτη»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 16:35

Απάντηση στην τοποθέτηση του προέδρου του Δωτιέα Αγιάς σχετικά με το θέμα που προέκυψε για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έδωσε ο κ. Μάριος Αναστασίου, ο οποίος στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:


«Απαντώντας λοιπόν στον «πρόεδρο», θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σχετικά με την ομάδα και τα παιδικά τμήματα. Αρχικά να του τονίσω ότι δεν είμαι ένας αόριστος ιδιώτης, αλλά ότι έχω οριστεί υπεύθυνος παιδικών τμημάτων από την προηγούμενη διοίκηση, μετά από γενική συνέλευση και διοικητικό συμβούλιο στο οποίο κρατήθηκαν πρακτικά γενικής συνέλευσης και διοικητικού συμβουλίου, λέξεις άγνωστες στον τωρινό πρόεδρο, αφού δεν έχει να μας δείξει ούτε καν πρακτικά γενικής συνέλευσης της εκλογής του ως προέδρου. Να του θυμίσω ότι «πρόεδρος» βαφτίστηκε από τον υπάλληλο της επιχείρησής του Κ. Τσανά, χωρίς να ακολουθηθούνε οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ακόμη, ότι στα χαρτιά φαίνεται ακόμη άλλος πρόεδρος.
Όσον αφορά στην επαναληπτική γεν. συνέλευση του Ιουλίου, ακόμη γελάνε και οι γάτες της Αγιάς και δεν περίμενα να την επικαλεστεί. Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε ο πρόεδρος με ένα μπακαλοτέφτερο στο χέρι και αντί να κάνει οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, αντί να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη του, μιας και έδιωξε δύο προπονητές, τον κ. Τσότσο, ενώ η ομάδα ήταν 150% μέσα στους στόχους της και τον κ. Μπουκουβάλα, ενώ η ομάδα είχε μειώσει στους 7 τους βαθμούς της διαφοράς από τον πρωτοπόρο, χωρίς να μας ρωτήσει ως μέλη του συμβουλίου και άφησε την ομάδα χωρίς προπόνηση για έναν μήνα, με αποτέλεσμα να χαθεί η άνοδος στη Γ’ εθνική, αντί να ζητήσει συγγνώμη που παρουσίασε ως προπονητή τον υπάλληλο της επιχείρησής του Κ. Τσανά, μας είπε πως όποιος θέλει να μπει στη διοίκηση, θα πρέπει να καταβάλει 1.000 ευρώ. Επειδή δεν είχα 1.000 ευρώ και επειδή του προσφέρανε 5.000 ευρώ, εάν δεν συμμετείχα στη διοίκηση, αρνήθηκα. Στη συνέχεια, αφού αρνήθηκε προσφορά φιλάθλου 10.000 ευρώ, ο οποίος ζήτησε μόνο να υπάρχει οργανωμένο συμβούλιο, μας είπε ότι θα έβρισκε αυτός άτομα, πράγμα παράνομο αφού τα μέλη της διοίκησης πρέπει να ψηφίζονται από τη γεν. συνέλευση.
Όσον αφορά στα τμήματα υποδομής, το μόνο που έχω να του πω, είναι ότι όταν ανέλαβα είχανε 20 παιδιά και 4 χρόνια μετά έχουμε 70. Το ταμείο των τμημάτων είναι για να αυτοχρηματοδοτούνται και όχι για να πληρώνει εκείνος τις υποχρεώσεις της μεγάλης ομάδας, ενώ οι προπονητές δεν θα πρέπει να είναι μέρος της οικονομικής συμφωνίας του με παίκτες της ομάδας. Δεν θέλω να κουράσω περισσότερο μιας και θα μπορούσα να γράψω βιβλίο. Από το γήπεδο θα με διώξει μόνο η διοίκηση που θα εκλεγεί από τη γενική συνέλευση και θα μου πει ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου και όχι κάποιος που βρίζει ολημερίς την Αγιά και τους Αγιώτες και λιγουρεύεται το ταμείο των παιδικών τμημάτων. Αναμένω με αγωνία τη γενική συνέλευση του Σεπτεμβρίου όπου θα μπούμε και σε οικονομικές και άλλες λεπτομέρειες με τη συμμετοχή όλων των γονέων.
Ευχαριστώ τη στήλη για τη φιλοξενία και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για την αναγκαία αναστάτωση που προκαλώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass