ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑΣ:

Τους ευχαριστώ όλους…

*Κ. Μαντζιώκας: «Το να φεύγεις τη σωστή στιγμή λέγεται αξιοπρέπεια…»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 22:05

Σχετικά με την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 της ΑΕΛ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θοδωρής Βουτυρίτσας με επιστολή του επισημαίνει τα εξής: «Μόλις 2 μήνες, ως υπεύθυνος των ομάδων Νέων της Α.Ε.Λ. και προπονητής της Κ20. Με όνειρα, μεράκι και δουλειά ξεκίνησα, μαζί με τους συνεργάτες μου, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα αξιοποιήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θα τους αναδείξει για να πλαισιώσουν τη μεγάλη μας Α.Ε.Λ.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία του Αλέξη Κούγια, η οποία ταυτιζόταν απόλυτα με τη δική μου.

Προέκυψαν, όμως, πολλά προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής, οργάνωσης και διαχείρισης, κυρίως εξαιτίας της στελέχωσης της ομάδας από πρόσωπα που δεν αρμόζει να βρίσκονται εκεί, αφού αποτελούν τροχοπέδη για την υλοποίηση των στόχων μας και την εύρυθμη λειτουργία.

Το όνομα και η μεγάλη ιστορία της Α.Ε.Λ., με την οποία είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω πλέον στη θέση αυτή. Έτσι, υπέβαλα την παραίτησή μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, Ηλία Σελιώνη, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω για 10 μήνες στο προπονητικό team της αγαπημένης μου ομάδας.

Ευχαριστώ τους άξιους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφερθώ στα νεαρά παιδιά της Κ20 με τα οποία δουλέψαμε 2 μήνες σκληρά, παρά τα εμπόδια, για να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο.

Τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την όμορφη διαδρομή, τη συνεργασία και την αμέριστη και συγκινητική στήριξή τους και τους εύχομαι να πετύχουν αυτά που ονειρεύονται».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΤΣΑΣ

Μέσω facebook ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας που αναλυτικά το post του αναφέρει: «Μετά από 2 χρόνια, ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με 2 εξαιρετικούς προπονητές και θαυμάσιους ανθρώπους, τον κύριο Dostanic και τον κύριο Τσιώλη.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα (τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις Κ20, Κ17, Κ15.)τους ποδοσφαιριστές για τις ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Α.Ε.Λ. Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα καλή συνέχεια.

Το να έρχεσαι τη σωστή στιγμή λέγεται timing, το να φεύγεις τη σωστή στιγμή λέγεται αξιοπρέπεια…».

Μετά τον Κώστα Μαντζιώκα, θέση πήρε για το γεγονός πως αποτελεί παρελθόν από τα τμήματα Υποδομής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Τσότσας, ευχαριστώντας τους προπονητές, τους παίκτες, την ΠΑΕ και τον κόσμο της ομάδας για τα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

Αναλυτικά το post του: «Δύο υπέροχα Χρόνια γεμάτα αναμνήσεις συγκινήσεις, χαρές, αγωνίες, άνοδο και παραμονή πέρασαν σαν να ήτανε εχθές. Όλα τα καλά κάποτε έχουν και ένα τέλος. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω με τη σειρά τους δύο πολύ μεγάλους προπονητές, μα πάνω από όλα ανθρώπους, κύριους Ντόστανιτς και Τσιώλη για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε, όλους τους συνεργάτες στο προπονητικό τιμ αυτά τα χρόνια, την ΠΑΕ ΑΕΛ για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω προπονητής τερματοφυλάκων στην πολύ μεγάλη αυτή ομάδα, μα πάνω από όλους και όλα τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που δεν μας άφησε ποτέ μόνους. Εύχομαι η ομάδα να κάνει πορεία αντάξια του ονόματός της γιατί αυτό της αξίζει!!!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass