ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Πάει πάλι Καρπενήσι η ΑΕΛ

* Θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Αιγύπτου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 22:00
Η ΑΕΛ για δεύτερη φορά φέτος θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία Η ΑΕΛ για δεύτερη φορά φέτος θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία

Παίρνει και πάλι τα βουνά η ΑΕΛ, προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως είχε γράψει η «Ε», οι «βυσσινί» θα ανέβουν για δεύτερη φορά φέτος στην Πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στο πανέμορφο Καρπενήσι, όπου για μια εβδομάδα περίπου ο τεχνικός Αντρέ Πάους με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν μέσα από σκληρή δουλειά και σε ένα ιδανικό περιβάλλον, να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Στο Καρπενήσι, η ομάδα θα μεταβεί την Κυριακή 3/9, εκεί θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Αιγύπτου, τη Δευτέρα 4/9 ή την Τρίτη 5/9, ενώ μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ, θα αποφασισθεί αν η αποστολή θα πάει κατευθείαν στην Αθήνα ή θα επιστρέψει πρώτα στη Λάρισα.

ΡΕΠΟ ΧΘΕΣ - ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις, ενώ αύριο η ομάδα θα αγωνισθεί στα Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ.(21:00), που έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του.

Ο κ. Πάους θα έχει τη δυνατότητα να δει σε τι αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Σίνισα Μπάμπιτς, ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς, ο Τάσος Λαγός, αλλά και ο Γιώργος Κούσας που ακόμη δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Παράλληλα ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και για τους υπόλοιπους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, διότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές λύσεις, καθώς όλοι οι παίκτες υπολογίζονται και θα επιλέγονται οι πιο ετοιμοπόλεμοι.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Κ-20;

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, πιθανότατα να δρομολογηθούν εξελίξεις στην Κ-20 της ΑΕΛ, καθώς δεν έγινε η προγραμματισμένη προπόνηση και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους -πάντα κατά πληροφορίες- ο προπονητής Θοδωρής Βουτυρίτσας, ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Τσότσας, οι οποίοι και χαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass