ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ

Μίσσας: «Να αποκτήσουμε διάρκεια»

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 15:19

Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ανδρών για το Ελσίνκι της Φινλανδίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ (31/8-17/9), ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Μίσσας, τόνισε σε δηλώσεις του πως πρέπει η ομάδα του να αποκτήσει

διάρκεια. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια. Έχουμε κάποια πράγματα στα οποία είμαστε πολύ καλοί και πρέπει να κρατήσουμε και άλλα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο περιφερειακό σουτ, επειδή θα παίξει μεγάλο ρόλο. Από πλευράς άμυνας η διάρκεια θα είναι κι εκεί σημαντική. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, θεωρώ ότι είμαστε ομάδα, θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και η βάση για να έρθουν τα αποτελέσματα. Το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Είναι σημαντικό να συγκεντρώνεσαι για το επόμενο ματς και να ξεχνάς το προηγούμενο σε ένα πρωτάθλημα με συχνούς αγώνες. Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή αίσθηση ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, γιατί αξίζει σε αυτή την ομάδα». Όσον αφορά τις αγωνιστικές αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Μίσσας είπε: «Από αυτά που έχουμε δει στο κομμάτι της άμυνας, έχουμε μεγάλη αποτελεσματικότητα στις αλλαγές με διάφορα σχήματα, στα οποία όμως δημιουργούνται μειονεκτήματα στην επίθεση. Πρέπει λοιπόν να παντρέψουμε διάφορα πράγματα ανάλογα με τον αντίπαλο. Αυτή είναι η λογική μας. Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά την συγκέντρωση και την άμυνα είναι τα ριμπάουντ. Τα αμυντικά ριμπάουντ μπορεί να μας βοηθήσουν και όταν έχουμε πρόβλημα στη σετ επίθεση, στο transition, ώστε να χτυπήσουν την αντίπαλη ομάδα στην αντίδραση και όχι στη δράση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass