ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Άνετη παραμονή στην Α1' κατηγορία

*Γιώργος Ριζόπουλος: «Να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε» *Λάζαρος Αγγλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2017 22:30
Σκληρή δουλειά στις προπονήσεις από τους παίκτες που κάνουν πολλές θυσίες Σκληρή δουλειά στις προπονήσεις από τους παίκτες που κάνουν πολλές θυσίες

Με εντατικούς ρυθμούς και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Α.Ο. Μαυροβουνίου για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα αγωνιζόμενη στην Α1 τοπική κατηγορία.

Ο νέος τεχνικός Λάζαρος Αγγλόπουλος, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν καλά πως οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες, αν θέλουν η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια.

Το Μαυροβούνι που φέτος συμπληρώνει 34 χρόνια από την ίδρυσή του (1983), θα στηριχθεί κυρίως σε δικά του παιδιά από το χωριό και τις γύρω περιοχές, κάτι που βλέπουν με ικανοποίηση οι φίλοι της ομάδας και αναμένεται να τη στηρίξουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Για τους στόχους, σε δηλώσεις τους που έκαναν στην «Ε» ο πρόεδρος και ο προπονητής, τόνισαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Γιώργος Ριζόπουλος(πρόεδρος): «Καταρχάς εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες που ετοιμάζονται, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας στην Α1 ΕΠΣΛ, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα προκειμένου να σταθούμε με αξιοπρέπεια στην κατηγορία.

Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε.

Η ομάδα κρατά ζωντανό το χωριό, είμαστε υπερήφανοι που ένα σωματείο λειτουργίας 34 χρόνων και πάλι βρίσκεται στις επάλξεις.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι επίσης που έχουμε πολλά παιδιά από το χωριό και έναν προπονητή τον Λάζαρο Αγγλόπουλο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη φιλοσοφία που έχουμε και η συνεργασία μας θα είναι αρίστη».

Λάζαρος Αγγλόπουλος(προπονητής): «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, έχει παίκτες με ποιότητα και βάθος. Θα κάνουμε δυο προσθήκες ακόμη και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και από κει και πέρα ό,τι βγει. Γνωρίζουμε ότι η Α1 ΕΠΣΛ έχει πολλές αξιόλογες ομάδες και πρέπει να έχουμε διάρκεια, για να ελπίζουμε πως θα είναι μια χρονιά με θετικά αποτελέσματα. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία στους ποδοσφαιριστές. Και για εμάς που οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, ευελπιστώ πως κάτι καλό θα βγει για την ομάδα μας και τους ανθρώπους που τη στηρίζουν, τους φιλάθλους που την αγαπούν».

ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σύντομα η νύχτα θα γίνει… μέρα στο γήπεδο, καθώς τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν οι κολόνες και ο φωτισμός θα δώσει τη δυνατότητα να γίνονται ακόμη και τον χειμώνα βραδινές προπονήσεις.

Ήδη από τον Δήμο Κιλελέρ που έκανε το έργο έχουν γίνει οι προεργασίες για τους προβολείς και τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Σήμερα και ώρα 17:30 το Μαυροβούνι θα δώσει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στους Αγίους Αναργύρους τον τοπικό Ατρόμητο.

Στο πρώτο φιλικό η ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ηρακλή Λάρισας, με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass