Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ

Χρονιά Σταύρου Τσιάπανου στη Μελιβοία

*Τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:51

Χρονιά αφιερωμένη στον Σταύρο Τσιάπανο θα είναι η φετινή χρονιά για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον θάνατό του.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων και ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά στη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου του Φιλοκτήτη, τον άνθρωπο που λάτρεψε την ομάδα των...παραλίων.
Στα αγωνιστικά, μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ανδρέου και τις ανανεώσεις όλου σχεδόν του βασικού περσινού κορμού, σειρά πήραν κάποιες σημαντικές προσθήκες για την ενίσχυση της ομάδας, οι οποίες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Λουκανίκας Γεώργιος από Αετό Αμυγδαλέας, Περδίκης Νικόλαος από Νέες Καρυές, Τσακούλης Πέτρος από Ατρόμητοι/Θύελλα(18 ετών αμυντικός), ενώ αναμένονται άλλες 2 ή 3 προσθήκες ώστε η ομάδα να είναι για άλλη μια χρονιά άκρως ανταγωνιστική. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Αποστόλης Κατσιάνος με τεράστια προσφορά την τελευταία πενταετία στον σύλλογο και με την ευκαιρία η διοίκηση του συλλόγου εξαίρει το ήθος και την αρτιότητα του χαρακτήρα του και τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του.
TH ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 18:30 αρχίζει η προετοιμασία στο δημοτικό γήπεδο Μελιβοίας υπό τις οδηγίες του Νίκου Ανδρέου και κάτω υπό ιδανικές συνθήκες για προπόνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass