ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVA

Κινείται με εξώδικο η ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 15:20

Εξώδικο πρόσκλησης προς τη Super League ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, που παίρνει θέσει για την κίνηση της NOVA να ζητήσει μείωση των χρημάτων προς τη διοργανώτρια αρχή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά να εκδοθεί διαταγή πληρωμής από τη NOVA γι’αυτά που οφείλει στη Super League, να συνταχθεί μήνυση προς την εταιρία και να γίνουν όλες οι νομικές κινήσεις που πρέπει. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: Πληροφορηθήκαμε τη θρασύτατη και αγνώμονα ενέργεια του ΔΣ της Forthnet, να τολμήσει να ζητήσει μείωση των όσων έχει συμφωνήσει, με τις υπογραφές των αρμοδίων της, να καταβάλει στη Super League κατά ποσοστό 38%. Οι υπάλληλοι, ακριβοπληρωμένοι golden boys της Forthnet, οι οποίοι για το ποδόσφαιρο, την αναβάθμιση των ΠΑΕ και την ανταγωνιστικότητά του, δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ και αποσιωπώντας, ότι με το συμβόλαιο το οποίο έχουν μεταβάλει σε κουρελόχαρτο, έχουν εισπράξει δίνοντάς το στις τράπεζες 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν πιθανώς κατασπαταλήσει σε άλλες επενδύσεις, άσχετες με το ποδόσφαιρο, νομίζουν ότι θα μας εκβιάσουν και θα δεχθούμε να μην εισπράξουμε τα χρήματα, τα οποία δικαιούμεθα και με τα οποία καλύπτουμε το 40% περίπου του προϋπολογισμού μας. Επειδή, μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν αποστείλαμε την εξώδικο διαμαρτυρία μας για πρώτη φορά, παρά τις παραβιάσεις του παρελθόντος του συμβολαίου από τη Forthnet, τόσο εσείς κ. Πρόεδρε, αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, αλλά και ορισμένα, ευτυχώς λίγα, μέλη του Συνεταιρισμού, συνεχίσατε να επιμένετε σε μια διακριτική μεταχείριση της Forthnet, η οποία ήδη έχει οδηγήσει στην καθυστέρηση καταβολής στις ΠΑΕ ποσού μεγαλύτερου των 10 εκατομμυρίων (παράνομες ρήτρες, δόση Ιουλίου περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ), οδηγώντας τις μεν ΠΑΕ σε οικονομικό στραγγαλισμό, τη δε Forthnet σε παράνομο πλουτισμό, αφού καθημερινώς πωλεί νέες ή ανανεώνει παλιές συνδέσεις, προσφέροντας με καθημερινές διαφημίσεις τόσο την ΑΕΛ όσο και τις άλλες ΠΑΕ, χωρίς να μας πληρώνει. Επειδή, η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της εναντίον οιουδήποτε δεν εξασφαλίζει τα συμφέροντά μας. Επειδή, καθημερινώς μας καλείτε να καταβάλουμε στον Συνεταιρισμό δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την έκδοση νέων δελτίων. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Σας προσκαλούμε όπως δώσετε εντολή στη νομική υπηρεσία του Συνεταιρισμού: 1.Να εκδώσει διαταγή πληρωμής για την είσπραξη όλων όσων δικαιούμεθα βάσει του συμβολαίου το οποίο έχουμε υπογράψει με τη Forthnet. 2. Να συντάξει μήνυση για το αδίκημα της απάτης, το οποίο διαπράττει η Forthnet κατ’ επάγγελμα, αφού ενώ ουσιαστικά έχει καταργήσει τη μεταξύ μας σύμβαση μη καταβάλλοντας το τίμημα, διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι δήθεν έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της μετάδοσης των αγώνων της Super league, εισπράττοντας καθημερινά εκατομμύρια ευρώ. 3. Κοινοποιήσει όλες τις νόμιμες ενέργειές μας στη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και σε όλες τις τράπεζες με τις οποίες έχει συνάψει δάνεια, χρησιμοποιώντας το συμβόλαιό μας η Forthnet. Με εκτίμηση, Αλέξης Κούγιας, Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου, Αντιπρόεδρος Δ’ - Διευθύνων Σύμβουλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass